Στο Αναρρωτήριο Πεντέλης η εταιρία στοιχήματος Betshop και η ΑΕΚ

Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ και η επίσημη χορηγός της, η εταιρεία στοιχήματος Betshop, επισκέφθηκαν το Αναρρωτήριο Πεντέλης και σκόρπισαν χαμόγελα και δώρα στα παιδιά του ιδρύματος, το οποίο αποτελεί Υπηρεσία του Κέντρου Προστασίας Παιδιού “Η Μητέρα”. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαΐου και οι παίχτες της ομάδας της ΑΕΚ μοίρασαν δώρα στα παιδιά.

Από τη δική της πλευρά, η Betshop φρόντισε και να παραδώσει στους υπεύθυνους του ιδρύματος τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την φιλανθρωπική πρωτοβουλία “Τρίποντα Λαμπρά”.

 

Δώρα και οικονομική ενίσχυση στο Αναρρωτήριο

Αναλυτικότερα, τις ημέρες της γιορτής του Πάσχα, η ομάδα της ΑΕΚ και η Betshop διεξήγαγαν μια νέα φιλανθρωπική πρωτοβουλία, η οποία θα συγκέντρωνε χρήματα, ανάλογα με τα τρίποντα που θα πετύχαιναν οι παίχτες της ομάδας μπάσκετ, αλλά και το κοινό στις κερκίδες. Τα τρίποντα αυτά άγγιξαν  τα 38, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 1.900 ευρώ, τα οποία πήραν τη μορφή δωροεπιταγών και θα βοηθήσουν στην κάλυψη βασικών αναγκών του ιδρύματος.

Από την πλευρά τους, οι παίχτες της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ φρόντισαν να μιλήσουν με τα παιδιά του ιδρύματος και να μοιράσουν δώρα και χαμόγελα. Στην επίσκεψη στο Αναρρωτήριο Πεντέλης βρέθηκαν αθλητές, προπονητές και στελέχη της ΑΕΚ, καθώς και η κ. Σέβη Πόντη, Chief Marketing Officer, και ο κ. Κωνσταντίνος Μέλιος, Sponsorships Coordinator της στοιχηματικής εταιρείας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.