Μεταγραφή του Ken Robertson στη Sportsbet

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ken Robertson, επικεφαλής του τομέα μάρκετινγκ της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power (και υπεύθυνος για την πλειοψηφία των ανορθόδοξων πρακτικών της εταιρείας τα τελευταία χρόνια), θα αναλάβει προσωρινά τη θέση του επικεφαλής της Sportsbet. Ο Robertson αναμένεται να αναλάβει την ενδυνάμωση της αυστραλιανής φίρμας, η οποία ανήκει στην Paddy Power από το 2009, και να επιστρέψει στον Ιρλανδό bookmaker το φθινόπωρο του 2015.

 

Η Αυστραλία έχει αποτελέσει εσχάτως στόχο για πολλές βρετανικές στοιχηματικές εταιρίες, καθώς η τοπική αγορά ανοίγει και ο ανταγωνισμός αναμένεται σκληρός. Η Paddy Power, λοιπόν, στέλνει εκεί ένα από τα πολυτιμότερα στελέχη της, με σκοπό την ενδυνάμωση της εκεί παρουσίας της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.