Αλλαγή φρουράς στην 888

Η εταιρία στοιχημάτων 888 προχώρησε σε αντικατάσταση του Richard Kilsby, επικεφαλής των επιχειρήσεων του ομίλου. Τη θέση του θα αναλάβει ο Brian Mattingley, νέος εκτελεστικός πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου. Ο ρόλος του Mattingley είναι σίγουρα δύσκολος, καθώς αναλαμβάνει να οδηγήσει την 888 μακριά από τα αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2014. Η 888 ανακοίνωσε πτώση των εσόδων της κατά 5,3%, η οποία οφείλεται και στην κακή αρχή που έκανε στην αγορά των ΗΠΑ - μετά από μια επένδυση εκατομμυρίων.

 

Ο Mattingley, τέλος, θα αναλάβει τη θέση στο ετήσιο συνέδριο των μετόχων, την 1η Ιανουαρίου, ενώ θα έχει στο πλευρό του και τον έμπειρο Itai Frieberger, COO της εταιρείας, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του διευθυντή από την 1η Ιανουαρίου.

Η 888 είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλής στοιχηματικές εταιρίες  σε όλο τον  κόσμο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.