Αποχώρησε ο CEO της BetFred

Ο CEO της BetFred, John Haddock, αποχώρησε από τη θέση του και την στοιχηματική εταιρεία, μετά από 30 χρόνια υπηρεσίας. Ο Haddock εργάζεται για περισσότερο από τρεις δεκαετίες στην εταιρεία και υπηρέτησε τα τελευταία δύο χρόνια ως CEO.

 

Προς το παρόν, αν και η αποχώρηση του πρώην CEO ανακοινώθηκε επίσημα, δεν αναφέρθηκε ο λόγος για την απόφασή του. Γνωρίζουμε, όμως, ότι ο πρόεδρος του ΔΣ και ιδρυτής της εταιρείας, Fred Done, θα τον αντικαταστήσει προσωρινά, έως ότου βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

 

Η ανακοίνωση του Fred Done για την αποχώρηση του Haddock είχε ως εξής: “Ο John Haddock αποχώρησε από τη θέση του CEO και τη Betsson. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για 30 χρόνια πιστών υπηρεσιών και του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον. Προς το παρόν, θα αναλάβω ο ίδιος τα καθήκοντα που είχε μέχρι πρότινος”.

 

H BetFred είναι βρετανικής καταγωγής και ένα από τα πράγματα που την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στις τόσες στοιχηματκές εταιρίες είναι το ότι διαθέτει μία από τις καλύτερες κονσόλες για live στοίχημα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.