Αποχωρεί ο επικεφαλής της Επιτροπής Εταιρικής Ευθύνης της William Hill

Η εταιρεία στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε την αποχώρηση ενός εκ των μη εκτελεστικών διευθυντών της, του Ashley Highfield, από την ομάδα στελεχών της. Ο Highfield αποτελούσε παράλληλα και τον επικεφαλής της Επιτροπής Εταιρικής Ευθύνης της στοιχηματικής εταιρείας.

Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε τους υπεύθυνους της εταιρείας να προχωρήσουν σε ανασύνταξη της ομάδας στελεχών, προκειμένου να καλύψουν το κενό που αφήνει ο Highfield.

 

Ανακατατάξεις στον τομέα των στελεχών

Παράλληλα με την αποχώρηση του Highfield, η William Hill ανακοίνωσε τον νέο επικεφαλής της Επιτροπής Εταιρικής Ευθύνης. Πρόκειται για τον Max Brooker, πρώην στέλεχος της BetFair και νυν μη εκτελεστικό σύμβουλο της William Hill. Ο Brooker ανέλαβε τη θέση του συμβούλου το 2016, μαζί με τους Robin Terrell και John O’Reilly, και πλέον αναλαμβάνει ένα ακόμη (ιδιαίτερα σημαντικό) καθήκον: αυτό του επικεφαλής της Επιτροπής Εταιρικής Ευθύνης.

Αυτές, όμως, δεν είναι οι μόνες ανακατατάξεις στην ομάδα στελεχών της στοιχηματικής εταιρείας William Hill. Η εταιρεία στοιχημάτων ανακοίνωσε παράλληλα την αλλαγή της σύνθεσης της Επιτροπής Ελέγχου και Διαχείρισης Ρίσκου. Η Επιτροπή θα αποτελείται στο εξής από τους David Lowden (πρόεδρος), Mark Brooker, John O’Reilly και Robin Terrell.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.