Ο Andrew Higginson επικρατέστερος για τη θέση του προέδρου της Flutter Entertainment

H στοιχηματική εταιρεία Flutter Entertainment, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων των Paddy Power και BetFair, αναζητά το νέο πρόεδρο, που θα αντικαταστήσει τον Gary McGann από το 2020. Ο σημερινός πρόεδρος της εταιρείας ανακοίνωσε πρόσφατα την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου και οι υπεύθυνοι της εταιρείας έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του, επικεντρώνοντας σε υπάρχοντα στελέχη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο επικρατέστερος για τη θέση του προέδρου της Flutter Entertainment είναι ο σημερινός μη εκτελεστικός διευθυντής Andrew Higginson.

 

Ο επίδοξος νέος πρόεδρος της Flutter Entartainment

Ο Andrew Higginson συγκαταλέγεται στην ομάδα των μη εκτελεστικών διευθυντών της Flutter Entertainment εδώ και ένα μήνα περίπου, αλλά αποτελεί για πολλούς τον καταλληλότερο για την ανάληψη της προεδρίας του ΔΣ της στοιχηματικής εταιρείας. Άλλωστε, πρόκειται για ένα εξαιρετικά έμπειρο στέλεχος, που έχει τεράστιες γνώσεις γύρω από τον τομέα της γενικότερης αγοράς. Αν και δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία στον χώρο των τυχερών παιχνιδιών, έχει διατελέσει πρόεδρος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Morrisons Plc και διευθυντής της αλυσίδας Tesco Plc. Επιπλέον, έχει υπάρξει και ανεξάρτητος σύμβουλος της εταιρείας Sky Media και της αφφλικής Rugby Football Union.

Αν αναλάβει τη νέα θέση, τότε ο Higginson θα ξεκινήσει το έργο του από τα μέσα του 2020. Πιθανότατα, η Flutter Entertainment θα ανακοινώσει την προαγωγή του τον ερχόμενο Μάιο, όταν θα έχουν ξεκαθαριστεί και οι εκκρεμότητες για την συγχώνευση με την ανταγωνίστρια εταιρεία Stars Group. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Higginson θα προεδρεύει σε ένα εκτεταμένο ΔΣ, το οποίο θα αποτελείται πλέον από 14 άτομα, που θα προέρχονται από την Flutter και την Sky.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.