Αποχωρεί από την Paddy Power BetFair ο Andy McCue

Ο πρώην CEO της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power, Andy McCue, αναμένεται να αποχωρήσει από τη νέα εταιρία που προέκυψε μετά τη συγχώνευση με τη BetFair, στο τέλος Απριλίου. Ο McCue θα αναλάμβανε, σύμφωνα με τα σχέδια της συγχώνευσης, το ρόλο του COO της Paddy Power BetFair. Ωστόσο, έγινε αλλαγή στα σχέδια των στελεχών και ανακοινώθηκε η αποχώρησή τους.

 

Ο McCue, από το ρόλο του CEO της Paddy Power έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις εργασίες συγχώνευσης ανάμεσα στις δύο εταιρίες στοιχημάτων, οι οποίες ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ήρθε η ώρα να προχωρήσει σε διαφορετικά μονοπάτια.

 

Ο νέος CEO της Paddy Power BetFair, Breon Corcoran, ευχήθηκε καλή τύχη στον McCue, αφού τον ευχαρίστησε για τη συμβολή του στη συγχώνευση, ενώ ο πρώην CEO δήλωσε: “Έχω απολαύσει σε τρομερό βαθμό το να ηγούμαι και να συνεργάζομαι στενά με μια ομάδα σπουδαίων ανθρώπων και μαζί δημιουργήσαμε μια δυναμική και επιτυχημένη επιχείρηση. Νιώθω πια πως είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσω νέες ευκαιρίες και, ταυτόχρονα, εύχομαι στους πάντες στην Paddy Power BetFair τα καλύτερα για το μέλλον”.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.