Νέα στελέχη για τη GVC Holdings

Η GVC Holdings,στην οποία ανήκουν οι εταιρίες στοιχημάτων Sportingbet, αλλά πλέον και η Bwin, μετά την πρόσφατη εξαγορά της, ενίσχυσε το διοικητικό της προσωπικό, με την πρόσληψη δύο νέων στελεχών. Η εταιρεία του στοιχήματος ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη των Stephen Morana και Peter Isola. Οι δυο τους έχουν ήδη αναλάβει τους ρόλους τους ως μη εκτελεστικοί διευθυντές.

 

Η ενίσχυση του διοικητικού προσωπικού της GVC Holdings κρίθηκε απαραίτητη, ειδικά μετά και την τελευταία της επέκταση. Η εταιρεία εξαγόρασε πρόσφατα τη bwin.party και ξεκίνησε άμεσα την αναζήτηση νέων στελεχών.

 

Οι δύο νέες προσθήκες στο διοικητικό προσωπικό της εταιρείας έχουν, μάλιστα, αρκετή εμπειρία και αναμένεται να φανούν εξαιρετικά πολύτιμες. Ο Stephen Μorana έχει διατελέσει CFO της εταιρείας Zoople, αλλά και της Betfair, πριν μερικά χρόνια. Επιπλέον, αποτελεί ανεξάρτητο διευθυντή του BooHoo.com. Ο ρόλος του στην GVC Holdings αφορά σε συμβουλές περί της στρατηγικής στο χρηματιστήριο. Ο Peter Isola, από την άλλη, έχει διατελέσει συνέταιρος στη νομική εταιρεία ISOLAS και θα βοηθήσει την GVC στο νομικό τομέα, κατά την απορρόφηση της bwin.party.

 

Ο CEO της GVC, Κenneth Alexander, τέλος, σχολίασε σχετικά: “Η ομάδα της GVC είναι ευχαριστημένη που καλωσορίζει δυο μη εκτελεστικούς διευθυντές του βεληνεκούς του Stephen και του Peter, για την έναρξη ενός νέου και συναρπαστικού κεφαλαίου στην εταιρεία. Χάρη σε αυτούς, έχουμε προσθέσει μεγαλύτερη εμπειρία στους τομείς του online παιχνιδιού και των νομικών ρυθμίσεων, δύο τομείς που θα είναι βασικοί στην περαιτέρω επιτυχία μας ως εταιρίας”.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.