Ο Johnny Devitt νέος CMO της Betfair

H εταιρία στοιχημάτων Betfair επέλεξε τον Johnny Devitt για να αναλάβει τη νέα θέση του CMO (Chief Marketing Officer) που δημιούργησε. Η εταιρεία του online στοιχήματος ένωσε τη θέση του διευθυντή του online τομέα μάρκετινγκ με αυτή του brand manager, μετά την αποχώρηση του Mark Ody, και ο Devitt είναι αυτός που ανέλαβε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε.

 

Η εμπειρία του Devitt προέρχεται από την προϋπηρεσία των δύο ετών στη Betfair, μα και από προηγούμενες θέσεις του. Το 2013, όταν και εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας του online στοιχήματος, ανέλαβε τη θέση του επικεφαλής του μάρκετινγκ, ενώ το Μάιο του 2014 προήχθη σε διευθυντή του τομέα online μάρκετινγκ. Πριν εργαστεί για τη Betfair, τέλος, ο Devitt εργαζόταν στην Paddy Power, ως επικεφαλής του τομέα των social media.

Η Betfair ανήκει στις στοιχηματικές εταιρίες με ευρεία γκάμα αθλημάτων και παιχνιδιών!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.