Αποχωρεί ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων της εταιρίας στοιχήματος Ladbrokes

Ο Mike Dillon, διευθυντής του τομέα δημοσίων σχέσεων της εταιρίας στοιχήματος Ladbrokes, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του και την εταιρία, μετά από θητεία 46 ετών! Ο Dillon επιθυμεί να αλλάξει περιβάλλον και να αναλάβει μια διαφορετική θέση, στον τομέα των αγγλικών ιπποδρομιών.

Αναλυτικότερα, μετά από θητεία 46 ετών στη Ladbrokes, ο Mike Dillon ανακοίνωσε την αποχώρησή του, όχι για να συνταξιοδοτηθεί (είναι, άλλωστε, 66 ετών), αλλά για να αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο στις αγγλικές ιπποδρομίες. Η αποχώρησή του θα πραγματοποιηθεί επίσημα τον επόμενο μήνα.

 

46 χρόνια στη Ladbrokes!

H θητεία του Mike Dillon στην στοιχηματική εταιρία Ladbrokes ξεκίνησε το 1972, όταν προσλήφθηκε ως εκπαιδευόμενος διευθυντής στοιχηματικού πρακτορείου. Σύντομα, ανέβηκε ψηλότερα στη σκάλα της ιεραρχίας της Ladbrokes και κατέληξε να αναλάβει την ηγετική θέση του τομέα δημοσίων σχέσεων.

Η αγάπη του για τις ιπποδρομίες, όμως, παρέμεινε δυνατή και είναι χαρακτηριστικό ότι το όνομά του συνδέθηκε σε μεγάλο βαθμό με τη σωτηρία του φεστιβάλ ιπποδρομιών Grand National, όταν κινδύνευσε, τη δεκαετία του ’70. Για αυτό το λόγο, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Ladbrokes και να προσπαθήσει μια αλλαγή στην καριέρα του, αυτή τη φορά στον τομέα των ιπποδρομιών.

 

“Οι ιπποδρομίες είναι η πραγματική αγάπη μου”

Ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από τη Ladbrokes, ο Mike Dillon δήλωσε: “Πέρασα υπέροχα στη Ladbrokes και έχω πολλές καταπληκτικές αναμνήσεις, ενώ έχω συνεργαστεί με κάποιους φανταστικούς επαγγελματίες, που έκαναν τη δουλειά τόσο ευχάριστη για τόσο καιρό. Γνωρίζω πολλά για διαφορετικές πτυχές των ιπποδρομιών, έχω αναμειχθεί στη διαχείριση ιπποδρομίων, σε χορηγίες και σε σχεδιασμό διοργανώσεων, επομένως έχω διευρυμένες γνώσεις σε κάθε τομέα της βιομηχανίας. Όπως το βλέπω εγώ, η φωτιά ακόμη καίει μέσα μου – παραμένω δεσμευμένος σε ένα άθλημα, με το οποίο έχω απόλυτο πάθος. Δεν πρόκειται για συνταξιοδότηση, αφού θα αναζητήσω κάτι διαφορετικό. Θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω πολλά και οι ιπποδρομίες είναι η πραγματική μου αγάπη”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.