Στη William Hill ο Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της Ladbrokes

Η Ladbrokes απώλεσε τον Διευθυντή Εταιρικών Υποθέσεών της, Ciaran O'Brien, ο οποίος αποχώρησε από την εταιρεία του online στοιχήματος, προκειμένου να εργαστεί στην ανταγωνίστρια William Hill. Ο O'Brien θα αναλάβει στη William Hill τη θέση του Διευθυντή Εταιρικών Επικοινωνιών, μετά από 20 περίπου χρόνια που εργαζόταν στη Ladbrokes.

 

Η θητεία του στην εταιρεία του online στοιχήματος ξεκίνησε το 2004, όταν αποχώρησε από τη διαφημιστική εταιρεία Red Consultancy. Ανέλαβε βασικό ρόλο στην ανάπτυξη του τομέα εταιρικών επικοινωνιών της Ladbrokes και στον αντίστοιχο των δημοσίων σχέσεων. Μετά από τη θητεία του στην εταιρεία, όμως, αποφάσισε να εργαστεί για τη William Hill, μια από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες και ανταγωνίστριες της Ladbrokes.

 

Ο O'Brien, τέλος, δήλωσε στην ιστοσελίδα RacingPost.com: "Tα δέκα χρόνια μου στη Ladbrokes ήταν φανταστικά, αλλά η William Hill μου πρόσφερε μια εξαιρετική ευκαιρία να ηγηθώ των επικοινωνιών της, όσο η επιχείρηση συνεχίζει να επεκτείνεται. Ανυπομονώ να εργαστώ μαζί τους και εύχομαι τα καλύτερα στη Ladbrokes και ειδικότερα στον Jim Mullen, νέο CEO της εταιρείας".



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.