Νέα CMO για το αμερικανικό τμήμα της εταιρίας στοιχημάτων William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill συγκαταλέγεται ανάμεσα στις εταιρίες εκείνες που έσπευσαν άμεσα να εκμεταλλευτούν το νέο status quo στις ΗΠΑ και τη νομιμοποίηση του στοιχήματος σε επιλεγμένες Πολιτείες, δημιουργώντας ένα μεγάλο δίκτυο που παρουσιάζει ήδη μεγάλα περιθώρια κερδοφορίας.

Παράλληλα, η εταιρία στοιχήματος προχωρά σε ανακατατάξεις στη William Hill US, το αμερικανικό τμήμα της, προκειμένου να βελτιώσεις τις επιδόσεις της στη νέα μεγάλη αγορά στοιχήματος. Θυμίζουμε ότι η William Hill δραστηριοποιούνταν νόμιμα στις ΗΠΑ (στην Πολιτεία της Nevada) και πριν την κατάργηση του ομοσπονδιακού νόμου PASPA.

 

H νέα CMO της William Hill US

Κομμάτι των ανακατατάξεων στο αμερικανικό τμήμα της William Hill αποτελεί και η πρόσληψη της νέας CMO (Chief Marketing Officer), Sharon Otterman. Η Otterman αποτελεί μια εξαιρετικά χρήσιμη προσθήκη στο τμήμα στελεχών της William Hill US, καθώς έχει τεράστια εμπειρία στον τομέα του μάρκετινγκ και της αμερικανικής αγοράς.

Η νέα CMO της William Hill US, άλλωστε, εργαζόταν στην Madison Square Garden Company, ως αντιπρόεδρος και CMO, ενώ έχει διατελέσει και κορυφαίο στέλεχος του μάρκετινγκ στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC και στο κανάλι ESPN, μεταξύ άλλων.

Από τη νέα της θέση, η Otterman θα αναλάβει να συντονίσει και να βελτιώσει τους τρόπους προβολής της στοιχηματικής εταιρίας που κάνει τα πρώτα της βήματα σε μια νέα και πιθανότατα εξαιρετικά κερδοφόρα αγορά.

Ο CEO της William Hill US, Joe Asher, δήλωσε σχετικά με τη νέα CMO της εταιρείας: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τη Sharon στην ομάδα της William Hill, ειδικά εν μέσω μιας τόσο συναρπαστικής περιόδου για την ανάπτυξή μας στις ΗΠΑ. Η Sharon έχει αποδείξει την αξία της ως ηγετικού στελέχους και είμαστε ενθουσιασμένοι που καταφέραμε να την τραβήξουμε από μία από τις καλύτερες θέσεις στην αγορά μάρκετινγκ και να τη φέρουμε στη William Hill”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.