Νέος διευθυντής για τη Unibet Σουηδίας

Από την 1η Ιανουαρίου 2019, όταν και απελευθερώθηκε η σουηδική αγορά online στοιχήματος, η Unibet δραστηριοποιείται νόμιμα στη Σουηδία και κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια για τη χώρα που τυπικά αποτελεί την πατρίδα και έδρα της. Οι υπεύθυνοι έχουν φροντίσει να ενισχύσουν την εταιρεία σε κάθε τομέα, είτε προσλαμβάνοντας νέα στελέχη είτε επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια.

Πρόσφατα, μάλιστα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν την πρόσληψη ενός νέου διευθυντή για τη Unibet Σουηδίας. Ο νέος διευθυντής αποτελεί πρώην στέλεχος μιας εκ των βασικότερων ανταγωνιστών της στοιχηματικής εταιρείας, της Svenska Spel, η οποία διατηρεί το μονοπώλιο στο επίγειο στοίχημα της Σουηδίας.

 

Ποιος είναι ο νέος διευθυντής της Unibet Σουηδίας;

Ο Per Carlander είναι ο νέος διευθυντής της Unibet Σουηδίας και επιλέχθηκε λόγω της τεράστιας εμπειρίας που έχει στην σουηδική αγορά. Δεδομένου ότι μέχρι πρόσφατα, το online στοίχημα αποτελούσε μονοπώλιο της Svenska Spel, ελάχιστοι άνθρωποι στη Σουηδία έχουν παρόμοια εμπειρία και ο Carlander αποτελούσε το ιδανικό πρόσωπο για τη Unibet. Άλλωστε, ο Carlander εργαζόταν για περισσότερα από 13 χρόνια στη Svenska Spel, ως υπολογιστής αποδόσεων και επικεφαλής του τομέα live στοιχήματος.

 

Και νέα τμήματα για τη Unibet Σουηδίας

Παράλληλα με την πρόσληψη του νέου διευθυντή, η στοιχηματική εταιρεία Unibet ανακοίνωσε και τη δημιουργία δύο νέων τμημάτων στη σουηδική αγορά. Πρόκειται για το νέο τμήμα social media και το τμήμα χορηγιών. Και τα δύο έχουν στόχο να προβάλουν όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα τη Unibet και τις υπηρεσίες της στους Σουηδούς παίχτες, μέσω καμπανιών στο διαδίκτυο και στήριξης του σουηδικού αθλητισμού.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.