Αποχωρεί ο διευθυντής τομέα στοιχήματος της BetFair

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας EGR Magazine, ο διευθυντής του τομέα στοιχήματος της BetFair, Nick Hagen, έχει αποχωρήσει από τη θέση του. Ο πρώην διευθυντής, μάλιστα, αποχώρησε όχι μόνο από τη θέση του, αλλά και τη BetFair γενικότερα.

 

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Hagen αποχώρησε από τη στοιχηματική εταιρία BetFair για προσωπικούς λόγους και ετοιμάζεται να κάνει ένα διάλλειμα από τη δουλειά του στο χώρο. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα δε θα ακούσουμε σύντομα για πρόσληψή του σε κάποιον από τους ανταγωνιστές της BetFair.

 

Ο Hagen εργαζόταν τρία χρόνια στη BetFair, έχοντας αναλάβει τη διαχείριση και ανάπτυξη της ιστοσελίδας του στοιχήματος και του ανταλλακτηρίου. Όσον αφορά στην ιστοσελίδα του στοιχήματος, μάλιστα, ο πρώην διευθυντής αποτέλεσε ένα από τα πρόσωπα-κλειδιά στο λανσάρισμά της. Φυσικά, η εμπειρία του στη BetFair δεν είναι η μοναδική στο χώρο. Ο Hagen έχει εργαστεί και στη GTech για τέσσερα χρόνια.

 

Όσο για τον αντικαταστάτη του, αυτός φαίνεται πως είναι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο τρέχων διευθυντής του τομέα διαχείρισης ρίσκου της BetFair, Colm Sevastopulo, ο οποίος ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρεία τον Αύγουστο του 2014, προερχόμενος από την ανταγωνίστρια Paddy Power.

Η BetFair ανήκει στις εταιρίες στοιχημάτων που εκτός από στοιχήματα σε αθλήματα προσφέρει και ειδικά όπως στην πολιτική,στην τηλεόραση και σε πολλά άλλα!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.