Ο πρόεδρος της SpringOwl στο ΔΣ της bwin.party

H εταιρία στοιχημάτων bwin.party ανακοίνωσε το διορισμό του Daniel Silvers, προέδρου του επενδυτικού σχήματος SpringOwl, ως νέου μη εκτελεστικού διευθυντή του ομίλου. Αναλυτικότερα, ο Silvers αποτελούσε έναν από τους αντιπρόσωπους που πρότεινε η SpringOwl πριν μερικούς μήνες, όταν απέκτησε το μετοχικό πακέτο του 6,1% της bwin.party, αλλά αρχικά υπήρχαν διαφωνίες.

 

Αργότερα, ωστόσο, οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία και οι υπεύθυνοι της bwin.party ανακοίνωσαν μια σειρά από αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να τα βρει με τη νέα της μέτοχο. Μέσα σε αυτές τις αλλαγές περιλαμβάνεται και ο διορισμός του Silvers, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν μερικές ημέρες.

Η Bwin ανήκει στις εταιρίες στοιχημάτων που δεν διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα προς το παρόν.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.