Προσλήψεις νέων στελεχών ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε την πρόσληψη δύο νεών στελεχών, τα οποία θα αναλάβουν κορυφαίες θέσεις και θα εργαστούν για την ανάπτυξη της εταιρείας στις αγορές στοιχήματος, όπου δραστηριοποιείται. Τα δύο νέα στελέχη της εταιρείας είναι ο Matt Ashley, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του CFO, και ο Stephen Perry, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του COO.

Οι δύο νέες προσλήψεις θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα στελεχών της William Hill. Και τα δύο νέα στελέχη έχουν βιογραφικά γεμάτα με εμπειρίες και επιτυχίες, που θα βοηθήσουν τη William Hill, όχι μόνο να ξεπεράσει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες τον σκόπελο της σημερινής κατάστασης, αλλά θα την ενισχύσουν και στις μελλοντικές επιχειρήσεις της.

 

Τα δύο νέα στελέχη της William Hill

Η πρώτη πρόσληψη που ανακοίνωσε η William Hill ήταν έκτακτη, αφού ο Matt Ashley θα αποτελέσει τον έκτακτο αντικαταστάτη του Adrian Marsh. Ο Marsh είχε ανακοινωθεί πριν μερικές εβδομάδες ως ο αντικαταστάτης της Ruth Prior στη θέση του CFO, ωστόσο, πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε πως τελικά δε θα αναλάβει τη νέα θέση του. Έτσι, η William Hill συνέχισε την αναζήτηση και προσέλαβε τελικά τον Matt Ashley, πρώην διευθυντή ανάπτυξης της εταιρείας μεταφορών National Express. Τα καθήκοντά του θα τα αναλάβει μετά τις 15 Μαΐου, όταν αποχωρήσει η σημερινή CFO, Ruth Prior.

Η δεύτερη πρόσληψη της William Hill είναι ο Stephen Perry, πρώην διευθυντής του τομέα συγχωνεύσεων της Flutter Entertainment (ιδιοκτήτριας της Paddy Power Betfair). Ο Perry είχε αναλάβει και την πρόσφατη συγχώνευση της Flutter με την Star Group, η οποία εγκρίθηκε πρόσφατα και από τη βρετανική Επιτροπή Ανταγωνισμού. Στη William Hill θα αναλάβει τη θέση του COO.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.