Ανακατεύει την τράπουλα των στελεχών ο νέος CEO της Paddy Power BetFair

Ο Peter Jackson είναι ο νέος CEO της εταιρείας στοιχήματος Paddy Power BetFair εδώ και μερικές ημέρες και ήδη ξεκίνησε να ανακατεύει την τράπουλα των στελεχών που τον πλαισιώνουν, ανακοινώνοντας δύο νέους διορισμούς.

Ο νέος CEO διόρισε νέο CEO στο τμήμα Ευρώπης της στοιχηματικής εταιρείας, αλλά και στο αυστραλιανό τμήμα, το οποίο λειτουργεί υπό την επωνυμία Sportsbet.

 

Οι αλλαγές στην ομάδα στελεχών της Paddy Power BetFair

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Paddy Power BetFair, ο νέος CEO για το ευρωπαϊκό τμήμα της στοιχηματικής εταιρείας είναι ο Dan Taylor. Ο Taylor αποτελεί στέλεχος της Paddy Power από το 2015 και μέχρι πρότινος εργαζόταν ως Γενικός Διευθυντής του τμήματος Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας. Η θέση που ανέλαβε ο Taylor είναι νέα και τα καθήκοντά του θα αφορούν στο σύνολο των στοιχηματικών αγορών, στις οποίες δραστηριοποιείται νόμιμα η Paddy Power BetFair.

Αντίστοιχα, τη θέση του CEO του τμήματος της Paddy Power BetFair στην Αυστραλία (Sportsbet) είναι ένας βετεράνος του τμήματος μάρκετινγκ της Paddy Power, Barni Evans. O Evans έχει εργαστεί στο τμήμα μάρκετινγκ της Paddy Power, ενώ από το 2016 ήταν ο CCO της Sportsbet. Ο Evans, τέλος, αντικαθιστά τον Cormac Barry, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τη θέση του.

 

Η νέα ημέρα για την Paddy Power

Και τα δύο νέα στελέχη θα λογοδοτούν απευθείας στον νέο CEO, Peter Jackson, ο οποίος φαίνεται να συμμερίζεται τα σχέδια του προκατόχου του (Breon Corcoran) για παγκόσμια ανάπτυξη της Paddy Power BetFair. Πριν την αποχώρησή του από τη θέση του CEO, άλλωστε, ο Corcoran είχε τονίσει την ανάγκη να επεκταθεί η στοιχηματική εταιρεία πέρα από τις κερδοφόρες μεν, κορεσμένες δε αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας. Και, όπως φαίνεται, αυτός είναι ένας από τους βασικούς στόχους του νέου CEO.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.