Αποχωρεί ο επικεφαλής των social media της εταιρείας στοιχήματος Paddy Power

O επικεφαλής του τομέα του social media μάρκετινγκ της εταιρείας στοιχήματος Paddy Power, Mícheál Nagle, ανακοίνωσε πως σκοπεύει να αποχωρήσει από τη θέση του και να αναζητήσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Ο Mícheál Nagle δεν ήταν οποιοσδήποτε επικεφαλής social media, αφού τα τελευταία 10 χρόνια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τη δουλειά του, τραβώντας τα βλέμματα και συχνά προκαλώντας με τις εμπνεύσεις του για τις καμπάνιες που λάνσαρε η Paddy Power στα social media.

Άλλωστε, οι μέθοδοι διαφημιστικής προβολής της Paddy Power την έχουν κάνει να ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στοιχημάτων. Τα μηνύματά της είναι πρωτότυπα, χιουμοριστικά και πολλές φορές καταφέρνουν να συζητηθούν και εκτός της σφαίρας επιρροής των social media.

 

Νέα εποχή για τα social media της Paddy Power

O Nagle ανακοίνωσε την απόφαση αποχώρησής του πριν μερικές ημέρες και τη δικαιολόγησε, λέγοντας ότι επιθυμεί να ανανεωθεί και να αναζητήσει νέες ευκαιρίες καριέρας. Φυσικά, αποχωρεί από την εταιρεία στοιχήματος με βαριά καρδιά, όπως τόνισε. Ήδη, μάλιστα, τα στελέχη της Paddy Power αναζητούν τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα έχει να συγκριθεί με έναν άνθρωπο που έχει βραβευτεί αμέτρητες φορές για τις πρωτότυπες ιδέες και καμπάνιες του.

Ο Nagle, άλλωστε, είναι υπεύθυνος για μια σειρά από καμπάνιες και μεμονωμένες αναρτήσεις που ακολουθούν κατά γράμμα το αιρετικό μοντέλο μάρκετινγκ της Paddy Power. Πολλές από αυτές τις καμπάνιες έχουν βραβευθεί στον τομέα των social media και η Paddy Power χάνει ένα πολύτιμο στέλεχος, το οποίο είχε ενισχύσει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα προβολής της εταιρείας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.