Αποχώρησε ο διευθυντής Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων της BetVictor

Αποχώρησε από τη BetVictor ο Leonard Judkins, διευθυντής Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων, μετά και την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην εταιρεία του online στοιχήματος. Ο Judkins προσλήφθηκε ήδη στην Lottoland, μια εταιρεία online παιχνιδιών και λοταριών, η οποία επίσης εδρεύει στο Γιβραλτάρ.

 

Η θητεία του Judkins στη BetVictor διήρκεσε ένα χρόνο, αλλά ο διευθυντής του τμήματος Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων ακολούθησε τα υπόλοιπα ανώτερα στελέχη που αποχώρησαν μετά την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην εταιρεία. Η εμπειρία του στον τομέα των online τυχερών παιχνιδιών, άλλωστε, τον καθιστά περιζήτητο, καθώς έχει εργαστεί σε εταιρείες όπως η PokerStrategy.com, μεταξύ άλλων.

H BetVictor είναι από τις λίγες εταιρίες στοιχημάτων με τόσο μεγάλο εύρως πελατών στον κόσμο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betvictor και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.