Νέος επικεφαλής στον τομέα στοιχήματος του ομίλου Kindred

Η Kindred, ιδιοκτήτρια στοιχηματικών ιστοσελίδων όπως η Unibet, ανακοίνωσε την προαγωγή του Andreas Reimblad στη θέση του επικεφαλής του τομέα στοιχήματος σε ολόκληρο τον όμιλο. Ο Reimblad θα αναλάβει ουσιαστικά τη θέση του Erik Backlund, ο οποίος προήχθη στη θέση του CPO (Chief Product Officer).

O νέος επικεφαλής του τομέα στοιχήματος θα αναλάβει τον συντονισμό και την ανάπτυξη όλων των στοιχηματικών ιστοσελίδων που ανήκουν στον όμιλο (Unibet, 32Red και άλλες), καθώς και των πρακτορείων που βρίσκονται ανά τον κόσμο. Ο Reimblad κρίθηκε ως ο καλύτερος διάδοχος του Backlund, χάρη στην τεράστια εμπειρία που έχει στον συγκεκριμένο τομέα.

 

Ο νέος επικεφαλής του τομέα στοιχήματος της Kindred

Ο Andreas Reimblad εργάζεται στην Kindred από το 2008 (τότε ονομαζόταν Unibet) και ξεκίνησε ως εκπρόσωπος επικοινωνίας και εξυπηρέτησης πελατών. Σύντομα προήχθη στην ομάδα στελεχών της εταιρείας και ξεκίνησε να εργάζεται στον τομέα ανάπτυξης προϊόντων. Τα επόμενα χρόνια ανέλαβε τη διαχείριση του τομέα ανάπτυξης της στοιχηματικής ιστοσελίδα της Unibet και πολύ σύντομα βρέθηκε στη θέση του επικεφαλής. Από το 2019, ο Reimblad εργαζόταν ως επικεφαλής του τομέα διαχείρισης προϊόντος και επιχειρήσεων και ανέλαβε να συντονίσει την είσοδο της Kindred σε νέες αγορές ανά τον κόσμο.

Ο νέος επικεφαλής του τομέα στοιχήματος της Kindred, τέλος, δήλωσε τα εξής: “Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να ηγηθώ μιας ταλαντούχας ομάδας, η οποία έχει σκοπό να αφήσει το στίγμα της σε πολλές και διαφορετικές αγορές. Αφήσαμε πίσω μας μια χρονιά με πολλά θετικά και πολλά αρνητικά, αλλά και εγώ και η ομάδα μου είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε μια χρονιά που προς το παρόν φαίνεται ότι θα είναι εκπληκτική”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.