Αποχωρεί από το ΔΣ της Kindred ο ιδρυτής της ιστοσελίδας στοιχήματος Unibet

Ο Anders Ström, ιδρυτής της ιστοσελίδας στοιχήματος Unibet, η οποία μετεξελίχθηκε στην Kindred, ανακοίνωσε πως δε θα συμμετάσχει στην επόμενη ψηφοφορία για την ανάδειξη μη εκτελεστικού προέδρου της εταιρείας. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο Ström επιθυμεί να επικεντρωθεί περισσότερο στην οικογένεια και στην καθημερινότητά του.

Η Kindred αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο και αποτελεί ουσιαστικά τη μετεξέλιξη της Unibet, η οποία γιγαντώθηκε, μετά από μια σειρά εξαγορών και συγχωνεύσεων. Ο Ström είχε παραμείνει στην ηγετική ομάδα της Kindred όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να αποσυρθεί.

 

Οι λόγοι για την απόφαση του Ström

Ο ιδρυτής της Unibet δήλωσε ότι δε θα είναι υποψήφιος για τη θέση του μη εκτελεστικού προέδρου της Kindred στις εκλογές του 2021 και ανέφερε ότι η απόφασή του οφείλεται στην επιθυμία του να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους του, τώρα που κοντεύει στην ηλικία των 50 ετών.

Συγκεκριμένα, ο Ström δήλωσε σχετικά: “Η Kindred έχει κάνει μια φανταστική διαδρομή κατά τα 23 χρόνια που έχουν περάσει από τότε που ίδρυσα την Unibet και έχει εξελιχθεί σε μια τεράστια εταιρεία, με περισσότερους από 30 εκατομμύρια πελάτες και περισσότερους από 1.600 υπαλλήλους. Τα επόμενα χρόνια παρουσιάζουν εξαιρετικές ευκαιρίες ανάπτυξης, μέσω των κατάλληλων στρατηγικών και ανυπομονώ να συμμετάσχω και εγώ στη διαδικασία, αλλά ως ιδιοκτήτης και μέτοχος”.

Το εγκώμιο του Ström, τέλος, έπλεξε και ο υποψήφιος αντικαταστάτης του, Evert Carlsson, ο οποίος δήλωσε ότι ο Ström ήταν και θα παραμείνει έμπνευση για το ΔΣ της Kindred. 

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.