Δεν είναι φαβορί για την επόμενη Premier League η φετινή πρωταθλήτρια Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ αποτελεί εδώ και μερικές ώρες την ουσιαστική πρωταθλήτρια της φετινής σεζόν της Premier League, αφού βρέθηκε αρκετά μπροστά από τις υπόλοιπες διεκδικήτριες και απλά περιμένει την ολοκλήρωση της σεζόν για να πανηγυρίσει και επίσημα την κατάκτηση του τίτλου. Παράλληλα, οι παίχτες του στοιχήματος που είχαν πιστέψει στην ομάδα από την αρχή της σεζόν ετοιμάζονται να εισπράξουν τα κέρδη τους για τα μακροχρόνια στοιχήματά τους και ήδη σκέφτονται σε ποια ομάδα θα στοιχηματίσουν του χρόνου.

Η προφανής επιλογή πιθανόν θα ήταν να στοιχηματίσουν ξανά στη Λίβερπουλ. Άλλωστε, η σημερινή της κατάσταση και η ειδησεογραφία γύρω από το μέλλον της δεν προμηνύουν μεγάλες αλλαγές στις επιδόσεις της από την επόμενη σεζόν. Κι όμως, η Λίβερπουλ, που μόλις κατέκτησε το πρωτάθλημα της Premier League δεν είναι το μεγάλο φαβορί για τη σεζόν 2020-2021 σε αρκετές στοιχηματικές εταιρείες.

 

Η Μάντσεστερ Σίτι φαβορί για τον επόμενο τίτλο της Premier League

Σε στοιχηματικές ιστοσελίδες όπως η Ladbrokes έχουν ήδη ανακοινωθεί οι αποδόσεις για τα μακροχρόνια στοιχήματα που αφορούν στην πρωταθλήτρια ομάδας της σεζόν 2020-2021 της Premier League. Και, όπως θα διαπιστώσουν οι παίχτες που θα επισκεφτούν την ιστοσελίδα, μεγάλο φαβορί δεν είναι η σημερινή πρωταθλήτρια Λίβερπουλ, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι!

Αναλυτικότερα, η απόδοση που συνοδεύει το στοίχημα στη Μάντσεστερ Σίτι δεν ξεπερνά το 1.83, ενώ η αντίστοιχη της Λίβερπουλ φτάνει στο 2.38. Για την ιστορία, τρίτη στη σειρά είναι η Τσέλσι, με υψηλή απόδοση στο 13.00.

Οι παραπάνω εκτιμήσεις, βέβαια, ανήκουν στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, οι οποίες φαίνεται να ενστερνίζονται το δόγμα του Sir Alex Ferguson, ότι είναι πιο εύκολο να κερδίσεις το πρωτάθλημα παρά να το διατηρήσεις. Οι παίχτες που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν από τώρα στην επόμενη πρωταθλήτρια της Premier League μπορούν να ζυγίσουν τις επιλογές τους και να διεκδικήσουν κέρδη με την ομάδα στην οποία πιστεύουν περισσότερο για του χρόνου.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.