Την εξαίρεσή της από τα στοιχηματικά δελτία επιθυμεί η ΠΑΕ Άρης

Η ΠΑΕ Άρης εξετάζει τρόπους αντίδρασης στην περίληψη των αγώνων της στα δελτία στοιχήματος και είναι διατεθειμένη να κινηθεί ακόμη και νομικά εναντίον των στοιχηματικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ήδη, μάλιστα, οι παράγοντες της ΠΑΕ έχουν αναθέσει στο νομικό επιτελείο να αναζητήσει τρόπους αντίδρασης, εντός ή εκτός των δικαστηρίων.

Οι υπεύθυνοι τονίζουν ότι δεν έχουν παραχωρήσει τα σχετικά δικαιώματα, προκειμένου οι αγώνες της ΠΑΕ Άρης να εμφανίζονται νόμιμα στα κουπόνια στοιχημάτων που προσφέρουν οι εταιρείες ανά τον κόσμο. Και δηλώνουν αποφασισμένοι να αφαιρέσουν τους αγώνες αυτούς από τις επιλογές στοιχηματισμού που εμφανίζονται, στο διαδίκτυο ή αλλού.

 

Οι επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ Άρης

Αν το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ακολουθήσει το νομικό δρόμο, τότε δεν αποκλείεται να δούμε την ομάδα να στέλνει εξώδικα σε κάθε στοιχηματική εταιρεία, προκειμένου να τις αναγκάσει να αφαιρέσουν τους αγώνες του Άρη από τα κουπόνια τους. Σε μια τέτοια περίπτωση, εξώδικο θα λάβουν όλες οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένου και του ΟΠΑΠ), καθώς και εκείνες του εξωτερικού που συμπεριλαμβάνουν αγώνες της ελληνικής Superleague και του Ελληνικού Κυπέλλου στα κουπόνια τους.

Προς το παρόν, πάντως, οι δικηγόροι της ομάδας αναζητούν τους καλύτερους τρόπους αντίδρασης, αλλά οι υπεύθυνοι σημειώνουν ότι έχουν την πρόθεση να χρησιμοποιήσουν κάθε ένδικο μέσο, προκειμένου να αποσυρθεί κάθε αγώνας της ΠΑΕ Άρης από τα κουπόνια του στοιχήματος ανά τον κόσμο.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.