Αντιδράσεις για το νέο προωθητικό τρικ της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power

Η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power κατάφερε για μια ακόμη φορά να προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις, με αφορμή ένα νέο προωθητικό τρικ της, εν όψει του Μουντιάλ της Ρωσίας. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δείχνει έναν άνδρα να σχεδιάζει με σπρέι μπογιάς την αγγλική σημαία στη γούνα μιας πολικής αρκούδας που κοιμάται και, όπως είναι φυσικό, το σποτ ξεσήκωσε έντονες αντιδράσεις, από φιλοζωικές εταιρίες, αλλά και από απλούς φιλάθλους.

Ήδη, άλλωστε, πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την αντίθεσή τους για το προωθητικό τρικ στο Twitter, χαρακτηρίζοντάς το “φριχτό” και “προσβλητικό”.

 

Το σποτ… της έριδος

Το προωθητικό τρικ της στοιχηματικής εταιρίας Paddy Power αποτελείται αρχικά από ένα βίντεο, στο οποίο ένας ρωσόφωνος άνδρας πλησιάζει μια πολική αρκούδα που κοιμάται και σχεδιάζει με σπρέι τη σημαία της Αγγλίας, καθώς και το λογότυπο της Paddy Power. Παράλληλα, η Paddy Power αγόρασε και μια δισέλιδη καταχώρηση στην εφημερίδα Metro, με τη φωτογραφία της πολικής αρκούδας και τον τίτλο “England ‘til I dye”.

Οι αντιδράσεις ανάγκασαν την Paddy Power να απαντήσει με τον δικό της τρόπο, με μια δήλωση στην εφημερίδα Drum. Ο εκπρόσωπος της στοιχηματικής εταιρίας, όμως, συνέχισε στο πνεύμα του προωθητικού τρικ, αναφέροντας πάντως ότι η αρκούδα δε βλάφτηκε με οποιονδήποτε τρόπο.

Δεν είναι, φυσικά, η πρώτη φορά που η Paddy Power προκαλεί με τα προωθητικά τρικ της σε μεγάλες διοργανώσεις. Θυμίζουμε ότι και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014, η διαφήμισή της έδειχνε κομμένα δέντρα του Αμαζονίου να σχηματίζουν την αγγλική σημαία. Σε εκείνη την περίπτωση, βέβαια, επρόκειτο για Photoshop, αλλά αυτή τη φορά οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας διαβεβαιώνουν ότι η αρκούδα ήταν αληθινή.

Παρακολουθείστε το βίντεο της Paddy Power

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη