Οργισμένοι με τη Bet365 οι Άγγλοι ποδοσφαιρόφιλοι

Η στοιχηματική εταιρεία Bet365 προκάλεσε την οργή δεκάδων Άγγλων ποδοσφαιρόφιλων μετά τη λήξη του προκριματικού αγώνα του Μουντιάλ ανάμεσα σε Ιρλανδία και Ουαλία, καθώς εγκωμίασε τον Ιρλανδό παίχτη James McLean, ο οποίος αρνήθηκε να τιμήσει μια σημαντική παράδοση.

Οι Άγγλοι στράφηκαν από την πρώτη στιγμή κατά του James McLean και έπειτα οργίστηκαν και με τη Bet365, απειλώντας ακόμη και να κλείσουν τους λογαριασμούς που διατηρούν στην στοιχηματική της ιστοσελίδα!

 

Το χρονικό της… οργής

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν την έναρξη του προκριματικού αγώνα ανάμεσα σε Ιρλανδία και Ουαλία. Ο Ιρλανδός James McLean αρνήθηκε να φορέσει την αναμνηστική παπαρούνα που αποτελεί φόρο τιμής στην Ημέρα Μνήμης και στους νεκρούς του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, προκαλώντας έτσι τις αντιδράσεις των θεατών και τηλεθεατών. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως, ο McLean αποτέλεσε το πρόσωπο της ημέρας, καθώς σκόραρε το γκολ που έφερε την πρόκριση στην Ιρλανδία.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η Bet365 ανέβασε ένα tweet με την εικόνα του McLean, αποκαλώντας τον ήρωα. Και αυτή ακριβώς η κίνηση εξόργισε τους Άγγλους, οι οποίοι τα έβαλαν με την στοιχηματική εταιρεία που – κατά τη γνώμη τους – επιβράβευσε τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή.

 

Οι αντιδράσεις των Άγγλων

Μετά από αυτό το συμβάν, δεκάδες μέλη της Bet365 εξέφρασαν τη διαφωνία τους με την πρακτική των υπευθύνων, άλλοι ευγενικά και άλλοι όχι. Πολλοί από αυτούς, μάλιστα, απείλησαν να κλείσουν τους λογαριασμούς τους.

Προς το παρόν, πάντως, η Βet365 δεν προχώρησε σε κάποια σχετική ανακοίνωση που θα μπορούσε να μετριάσει τις αντιδράσεις και να την απαλλάξει από αυτόν τον εφιάλτη δημοσίων σχέσεων.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.