Μειώθηκαν αισθητά οι αποδόσεις για την ένωση της Ιρλανδίας στις στοιχηματικές ιστοσελίδες

Τα στοιχήματα στην πολιτική δεν είναι τίποτε καινούργιο και πολλές στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν ευκαιρίες για κέρδη, σε τομείς όπως τα αποτελέσματα των εκλογών ή ιστορικές αποφάσεις, όπως το Brexit και το ενδεχόμενο της ένωσης της Ιρλανδίας με τη Βόρεια Ιρλανδία. Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, η τελευταία επιλογή έχει συγκεντρώσει τεράστιο ενδιαφέρον, χάρη σε μια σειρά από ανακατατάξεις που έχουν σημειωθεί στα προσφερόμενα στοιχήματα και στις διαθέσιμες αποδόσεις.

Συγκεκριμένα, κάποιες ιστοσελίδες στοιχήματος που προσφέρουν επιλογές στοιχηματισμού στο ενδεχόμενο να ενωθεί ξανά η Ιρλανδία με τη Βόρεια Ιρλανδία αποφάσισαν να μειώσουν αισθητά τις αποδόσεις τους, μετά από τις δηλώσεις Ιρλανδών πολιτικών πάνω στο θέμα.

 

Η αλλαγή ισορροπιών στα στοιχήματα για την Ιρλανδία

Μέχρι πριν μερικές ημέρες, όσοι ήθελαν να στοιχηματίσουν στο ενδεχόμενο να ενωθεί ξανά η Ιρλανδία με τη Βόρεια Ιρλανδία πριν από το 2030 έβλεπαν αποδόσεις που ξεπερνούσαν το 5.00 και το 6.00. Πριν μερικές ημέρες, όμως, οι δηλώσεις κάποιων Ιρλανδών πολιτικών, που θεωρούν ότι η ένωση της Ιρλανδίας δε βρίσκεται πολύ μακριά (ειδικά με τα νέα δεδομένα που έχει φέρει το Brexit) είχαν ως αποτέλεσμα να τοποθετηθούν χιλιάδες στοιχήματα στη συγκεκριμένη αγορά.

Αυτό με τη σειρά του ανάγκασε τις στοιχηματικές ιστοσελίδες να μειώσουν αισθητά τις αποδόσεις τους στα συγκεκριμένα σημεία, ακόμα και κατά 50%. Πλέον, όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στη ένωση της Ιρλανδίας αντιμετωπίζουν αποδόσεις που σπάνια θα ξεπεράσουν το 3.00. Παράλληλα, έχουν δημιουργηθεί και νέες αγορές, όπως αυτή που προβλέπει τη διενέργεια δημοψηφίσματος πριν το 2025 ή πριν το 2030. Στη δεύτερη περίπτωση, μάλιστα, η απόδοση δεν ξεπερνά το 2.00.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.