Έκλεισε τα στοιχήματα για δίδυμα μωρά των Harry-Megan η Paddy Power

Είναι γνωστό ότι οι Άγγλοι τρελαίνονται με κάθε νέα εξέλιξη και φήμη στο Παλάτι και πως κάθε νέο γεγονός αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για την τοποθέτηση στοιχημάτων. Ειδικά όταν ανακοινώνεται κάποια εγκυμοσύνη, όπως αυτή των Harry και Megan, τα στοιχήματα για το φύλο ή το όνομα του μωρού πέφτουν βροχή!

Ωστόσο, η στοιχηματική εταιρία Paddy Power αναγκάστηκε πριν μερικές ημέρες να κλείσει κάποια από τα στοιχήματα που αφορούσαν στην εγκυμοσύνη του πριγκιπικού ζεύγους, εξαιτίας του μεγάλου όγκου προβλέψεων που δέχθηκε.

 

Τεράστιος όγκος στοιχημάτων στο ενδεχόμενο διδύμων

Αναλυτικότερα, όταν ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της Megan, η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power δεν έχασε την ευκαιρία και ξεκίνησε να προσφέρει μια σειρά από στοιχήματα που αφορούσαν στο φύλο του μωρού και σε άλλες πτυχές της εγκυμοσύνης. Μία από τις επιλογές, μάλιστα, ήταν το ενδεχόμενο η Megan να κυοφορεί δίδυμα.

Η συγκεκριμένη επιλογή ξεκίνησε ως αουτσάιντερ, αλλά σιγά-σιγά πολλοί παίχτες άρχισαν να τοποθετούν στοιχήματα σε αυτή. Η τάση αυτή συνεχίστηκε και η απόδοση του σημείου έπεσε σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα για σημείο τόσο λίγων (θεωρητικά πάντα) πιθανοτήτων επαλήθευσης, φτάνοντας το 6.00.

Εξαιτίας του γεγονότος, όμως, ότι οι παίχτες συνέχιζαν να στοιχηματίζουν στο σημείο, η Paddy Power αποφάσισε να κλείσει το συγκεκριμένο στοίχημα και να μη δεχθεί άλλες προβλέψεις για το ενδεχόμενο διδύμων. Εκπρόσωπος της Paddy Power, μάλιστα, δικαιολόγησε την απόφαση, δηλώνοντας πως υπάρχουν υποψίες για εκ των έσω πληροφόρηση από το Παλάτι.

Ενώ, πάντως, μια τέτοια εξέλιξη καθιστά σχεδόν σίγουρο το ενδεχόμενο ο Harry και η Megan να αποκτήσουν δίδυμα, οι εκπρόσωποι του Παλατιού αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Τα μέλη της Paddy Power, πάντως, εξακολουθούν να έχουν επιλογές στοιχηματισμού για το μωρό του πριγκιπικού ζεύγους. Μπορούν, για παράδειγμα, να στοιχηματίσουν στο όνομα του μωρού, αλλά και στο χρώμα μαλλιών του!

Ξεκίνησε λοιπόν η φρενίτιδα για τη νέα εγκυμοσύνη στο παλάτι και παράλληλα ξεκίνησαν και τα στοιχήματα όπως και στην εγκυμοσύνη της δούκισσας του Cambridge πριν λίγα χρόνια.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.