Βάρδια σε στοιχηματικό πρακτορείο έπιασαν στελέχη της εταιρείας στοιχημάτων Flutter!

Η εταιρεία στοιχημάτων Flutter Entertainment, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων των Paddy Power και BetFair, προχώρησε σε μια ακόμα πρωτότυπη πρωτοβουλία, αφού ανέθεσε σε κάποια στελέχη της να πιάσουν βάρδια στο ταμείο στοιχηματικού πρακτορείου της Paddy Power. Τα στελέχη της Paddy Power κάθισαν πίσω από το ταμείο και δέχθηκαν στοιχήματα για το EURO από τους επισκέπτες – η ημέρα, μάλιστα, είχε μεγάλο φόρτο εργασίας, χάρη στον αγώνα ανάμεσα σε Αγγλία και Τσεχία!

Στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΔΣ του αγγλικού τμήματος της Paddy Power, Ian Proctor, και ο CEO του ιρλανδικού τμήματος, Conor Grant. Οι δυο τους εξυπηρέτησαν τους παίχτες του στοιχήματος που επισκέφτηκαν το αγγλικό πρακτορείο της Paddy Power και δεν έχασαν την ευκαιρία να περιγράψουν την εμπειρία τους.

 

Η νέα πρωτοβουλία της Paddy Power

Τα δύο στελέχη της Paddy Power είχαν επισκεφτεί αρχικά το πρακτορείο, προκειμένου να ξεναγηθούν από τους υπεύθυνους και να ενημερωθούν για τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται για την προστασία των πελατών από την πανδημία. Ο φόρτος εργασίας, όμως, ήταν μεγάλος στο συγκεκριμένο πρακτορείο, καθώς το αγωνιστικό πρόγραμμα του EURO ήταν πλούσιο και, μεταξύ άλλων, περιλάμβανε και αγώνα της Εθνικής Αγγλίας. Έτσι, οι Proctor και Grant αποφάσισαν να βοηθήσουν: κάθισαν σε δύο ταμεία και άρχισαν να εξυπηρετούν τους πελάτες, δεχόμενοι τα στοιχήματά τους.

Και τα δύο στελέχη, τέλος, δήλωσαν ικανοποιημένα από την εμπειρία τους, η οποία – όπως τόνισαν – τους γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Και οι δύο, άλλωστε, διαθέτουν εμπειρία εργασίας σε στοιχηματικά πρακτορεία και δε χρειάστηκε πολύς χρόνος, προκειμένου να εγκλιματιστούν και να εξυπηρετήσουν τους πελάτες της Paddy Power.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.