Νέα ειδικά στοιχήματα για τις Kardashians στις στοιχηματικές ιστοσελίδες

Πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες προσφέρουν ειδικά στοιχήματα σε πρωτότυπες κατηγορίες και από αυτές δεν ξεφεύγει ούτε η σφαίρα του κουτσομπολιού, αφού προσφέρονται επιλογές στοιχηματισμού σε διαζύγια, καυγάδες και άλλες πτυχές της καθημερινότητας των διασήμων. Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκουν και κάποια νέα στοιχήματα που ανακοίνωσαν ιστοσελίδες όπως η Ladbrokes και η Paddy Power, μεταξύ άλλων, τα οποία αφορούν στην οικογένεια των Kardashians.

Η συγκεκριμένη οικογένεια celebrities έχει απασχολήσει πολλές φορές τα πρωτοσέλιδα και για μια ακόμη φορά οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να πραγματοποιήσουν προβλέψεις για τα επόμενά τους βήματα και να διεκδικήσουν μικρά ή μεγάλα κέρδη.

 

Το διαζύγιο της Kim και το μωρό της Kourtney

Ένα στοίχημα που αφορά στις Kardashians και έχουμε δει ξανά στο παρελθόν (χωρίς, όμως, να έχει επαληθευθεί μέχρι τώρα) είναι αυτό που προβλέπει το διαζύγιο της Kim και του Kanye West. Το συγκεκριμένο επέστρεψε ξανά, μετά από φήμες για απομάκρυνση του ζευγαριού, και κάποιες ιστοσελίδες προβλέπουν διαζύγιο έως το τέλος του 2021. Αν κάτι τέτοιο συμβεί μετά από 6 χρόνια γάμου, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σωστά θα εκμεταλλευτούν αποδόσεις που κυμαίνονται στο 5.00 – χαμηλότερες από τις αντίστοιχες προηγούμενων στοιχημάτων.

Το ζεύγος Kim-Kanye δεν είναι το μόνο που πρωταγωνιστεί στα στοιχήματα για τις Kardashians. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και στο ποια θα είναι αυτή που θα γεννήσει το επόμενο μωρό της οικογένειας. Οι επιλογές τους εδώ είναι αρκετές, αλλά φαβορί αποτελεί η Kourtney Kardashian για να φέρει το τέταρτο μωρό της στον κόσμο. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση κυμαίνεται στο 2.50.

Tα μέλη των στοιχηματικών ιστοσελίδων, τέλος, έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν και σε ένα νέο καυγά στις τάξεις της οικογένειας. Παίρνοντας ως αφορμή τον πρόσφατο καυγά ανάμεσα σε Kim και Kourtney, οι ιστοσελίδες στοιχήματος προβλέπουν ότι δε θα αργήσει να ξεσπάσει ένας νέος καυγάς ανάμεσά τους και έχουν ανακοινώσει αποδόσεις που κυμαίνονται στο 3.00.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.