Η Ιταλία το μεγάλο φαβορί για την επόμενη έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Σε μερικές ημέρες, το Brexit θα ολοκληρωθεί και επίσημα και το Ηνωμένο Βασίλειο θα πάψει να αποτελεί κομμάτι της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η έξοδος της χώρας από την Ε.Ε. κατάφερε τα τελευταία χρόνια να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου, χάρη στις σκληρές διαπραγματεύσεις, τις πολιτικές αναλύσεις, αλλά και την τεράστια γκάμα στοιχημάτων που πρόσφεραν πολλές ιστοσελίδες στοιχήματος.

Τα στοιχήματα αυτά, όμως, σύντομα θα αποτελούν παρελθόν, οπότε οι στοιχηματικές ιστοσελίδες έχουν ήδη αναγκαστεί να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους. Και μια ανερχόμενη κατηγορία στοιχημάτων στον συγκεκριμένο τομέα είναι αυτή που προβλέπει την επόμενη χώρα της Ε.Ε. που ενδεχομένως αποχωρήσει τα επόμενα χρόνια!

Σύμφωνα με τέτοιου είδους στοιχήματα που έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους, φαβορί για την επόμενη αποχώρηση από την Ε.Ε. αποτελεί η Ιταλία, στην οποία κερδίζει σημαντικό έδαφος το ενδεχόμενο του Italexit.

 

H γνώμη των ιστοσελίδων στοιχήματος για το Italexit

Σύμφωνα με τις περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες που προσφέρουν στοιχήματα για την επόμενη χώρα που θα αποχωρήσει από την Ε.Ε., η Ιταλία είναι η πιθανότερη. Στις περισσότερες από αυτές, το Italexit είναι το φαβορί, καθώς συνοδεύεται από τις χαμηλότερες αποδόσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάποιες ιστοσελίδες η απόδοση του να ζητήσει η Ιταλία εφαρμογή του Άρθρου 50 της Ε.Ε. έως το 2022 δεν ξεπερνά το 4.00! Στα ίδια επίπεδα κυμαίνεται και η απόδοση για το ενδεχόμενο να ζητήσει η Ιταλία να αποχωρήσει από το ευρώ.

Αν και η Ιταλία δεν έχει εκφράσει επίσημα την επιθυμία της να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ιστοσελίδες στοιχήματος βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην άνοδο του εθνικού λαϊκισμού στη χώρα. Τα παράπονα για την Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν πληθύνει τα τελευταία χρόνια στην γειτονική χώρα και πολλοί πιστεύουν ότι οι Ιταλοί θα παρακολουθήσουν με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον τις οικονομικές επιπτώσεις που θα έχει το Brexit στο Ηνωμένο Βασίλειο, ώστε να εξετάσουν αν μπορούν να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.