Καταφύγιο για το Brexit προσφέρει η στοιχηματική εταιρία Paddy Power!

H στοιχηματική εταιρία Paddy Power έκανε πάλι το θαύμα της στον τομέα του μάρκετινγκ, αφού η νέα της καμπάνια επικεντρώνεται γύρω από το Brexit και προσφέρει κάτι εξωφρενικό: ένα καταφύγιο από το Brexit, στη μέση του πουθενά, κάπου ανάμεσα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία! Η νέα καμπάνια της Paddy Power παρουσιάζει όλον τον πανικό που συνοδεύει τις συζητήσεις για το Brexit (μαζί, βέβαια, με τα στοιχήματα που προσφέρει η εταιρία στην ιστοσελίδα της) και ανακοινώνει τα εγκαίνια ενός καταφυγίου, που θα προσφέρει ηρεμία και γαλήνη, μακριά από τις διαφωνίες και τα καταστροφολογικά σενάρια).

Πρωταγωνιστής της καμπάνιας, μάλιστα, είναι ο θρυλικός ποδοσφαιριστής Ερίκ Καντονά, ο οποίος αποτελεί τον επίσημο πρεσβευτή του Brexit και τον οικοδεσπότη στο συγκεκριμένο καταφύγιο!

 

Ξεπέρασε και πάλι τον εαυτό της η Paddy Power

Η Paddy Power είναι γνωστή για τις ασυνήθιστες πρακτικές στο μάρκετινγκ, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται να ξεπέρασε τον εαυτό της. Αν και δεν υπάρχουν αποδείξεις για την κατασκευή ενός τέτοιου καταφυγίου, η νέα καμπάνια περιστρέφεται γύρω από αυτό και υπόσχεται, μάλιστα, να φιλοξενήσει έναν τυχερό παίχτη! Συγκεκριμένα, μια νέα προσφορά που έκανε την εμφάνισή της στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Paddy Power υπόσχεται να ανταμείψει έναν τυχερό παίχτη με φιλοξενία στο συγκεκριμένο καταφύγιο, με οικοδεσπότη πάντα τον Ερίκ Καντονά!

Ο ίδιος ο Καντονά, μάλιστα, δηλώνει για το καταφύγιο: “Το Brexit είναι σαν το μαλλί του Μπόρις Τζόνσον. Όλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για καταστροφή, εκτός από τον ίδιο. Δημιούργησα το καταφύγιο του Brexit – μία βρετανική κιβωτό του Νώε! Εδώ, ένας επιλεγμένος Βρετανός θα μπορεί να καταφύγει για να γλιτώσει από τον συνεχή βομβαρδισμό για το Brexit, χάρη στον Καντονά και στην Paddy Pοwer”.

Το μόνο που μένει στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως και σε παρόμοιες που μας έχει συνηθίσει η Paddy Power, είναι να δούμε πώς θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη καμπάνια.

Απολαύστε την καμπάνια της Paddy Power

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.