Κορυφαία φορολογούμενη για μια ακόμη χρονιά η CEO της στοιχηματικής εταιρίας Bet365!

Για μια ακόμη χρονιά, η Denise Coates, CEO και ιδιοκτήτρια της στοιχηματικής εταιρίας Bet365, αναδείχθηκε η κορυφαία φορολογούμενη του Ηνωμένου Βασιλείου, αφού καλείται να πληρώσει τεράστιους φόρους για τα τεράστια κέρδη που εξασφάλισε μέσα στο 2019. Η Coates εξασφάλισε έσοδα αξίας 327 εκατομμυρίων ευρώ και καλείται τώρα να πληρώσει τους σχετικούς φόρους.

Είναι, άλλωστε, χαρακτηριστικό ότι η Coates είναι η ιδιώτης που καλείται να πληρώσει τους περισσότερους φόρους στο Ηνωμένο Βασίλειο (περισσότερους από οποιονδήποτε άλλο άνδρα ή γυναίκα).

 

Το… εκκαθαριστικό της Denise Coates

Σύμφωνα με τη φορολογική δήλωση της Denise Coates, τα έσοδά της ξεπέρασαν για μια ακόμη φορά τα προηγούμενα ρεκόρ της. Ως ιδιοκτήτρια της Bet365, κλήθηκε να πληρώσει το μερίδιο των φορολογικών υποχρεώσεων της εταιρείας (134 εκατομμύρια ευρώ), ενώ παράλληλα κλήθηκε να πληρώσει και τον φόρο εισοδήματος για τον μισθό των 327 εκατομμυρίων που έλαβε ως CEO της εταιρίας (154 εκατομμύρια ευρώ). Το σύνολο των φόρων που πληρώνει φέτος η Denise Coates αγγίζει τα 288 εκατομμύρια ευρώ.

Όσο κι αν το ποσό αυτό μπορεί να προκαλεί ζαλάδα στους… κοινούς θνητούς, η Denise Coates δεν πρόκειται να δυσκολευθεί να καλύψει τα χρέη της προς την εφορία. Άλλωστε, η Bet365 είχε μία ακόμη κερδοφόρα χρονιά, εξασφαλίζοντας έσοδα της τάξης των 3,5 δις ευρώ μέσα στο 2019. Χάρη στα αυξημένα κέρδη της εταιρίας, και τα ταμεία της Coates γέμισαν, μέσω του μισθού της ως CEO και των κερδών της ως ιδιοκτήτριας, αυτός είναι και ο λόγος φυσικά που αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά η πλουσιότερη γυναίκα επιχειρηματίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.