Στοιχήματα για τον χωρισμό Meghan και Harry προσφέρουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες

Οι ζωές των διασήμων και τα κουτσομπολιά γενικότερα αποτελούν ένα από τα αγαπημένα θέματα των στοιχηματικών ιστοσελίδων και, ειδικά όταν μιλάμε για μέλη της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, τα νέα στοιχήματα που προκύπτουν είναι πάντα πολλά. Αυτή τη φορά, αρκετές στοιχηματικές ιστοσελίδες δίνουν στα μέλη τους την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στον χωρισμό της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, άλλωστε, το ζεύγος αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα από τότε που αποποιήθηκε τις βασιλικές υποχρεώσεις του και μετακόμισε στις ΗΠΑ. Τα δημοσιεύματα αυτά έδωσαν τροφή, όχι μόνο σε κουτσομπολιά, αλλά και σε στοιχήματα, που προβλέπουν ότι είναι αρκετά πιθανό οι Meghan και Harry να χωρίσουν μέσα στα επόμενα 5 χρόνια.

 

Τα στοιχήματα για τον χωρισμό Meghan και Harry

Κάποιες στοιχηματικές προσφέρουν στοιχήματα στις επόμενες κινήσεις του πρώην βασιλικού ζεύγους και η σύγκριση των αποδόσεων αποκαλύπτει τις πιθανότητες για το τι μπορεί να συμβεί. Τα δύο σημεία σύγκρισης είναι τα εξής: πρώτον, το ζευγάρι να επιστρέψει στην αγκαλιά της βασιλικής οικογένειας και δεύτερον, να χωρίσει. Σύμφωνα με τις περισσότερες από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που ασχολούνται με το θέμα, το δεύτερο είναι πιθανότερο από το πρώτο.

Συγκεκριμένα, η απόδοση για ενδεχόμενο διαζύγιο των Meghan και Harry έως το 2025 κυμαίνεται κοντά στο 4.00. Αντίθετα, το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη βασιλική οικογένεια μέσα στο ίδιο διάστημα κυμαίνεται πολύ υψηλότερα, με αποδόσεις κοντά στο 15.00.

Τα παραπάνω, βέβαια, προκύπτουν από τις αναλύσεις και τις προβλέψεις ειδικών που ασχολούνται με τα θέματα της βασιλικής οικογένειας. Το ότι πρόκειται για εικασίες, όμως, δεν εμποδίζει τις στοιχηματικές ιστοσελίδες να προσφέρουν σχετικά στοιχήματα, σύμφωνα με τις δικές τους προβλέψεις.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.