Πληρώνει πρόωρα όσους στοιχημάτισαν στη Λέστερ η BetFred

Η εταιρία στοιχημάτων  BetFred πληρώνει πρόωρα τα στοιχήματα που τοποθέτησαν τα μέλη της στην αρχή της Premier League, με την πρόβλεψη ότι η Λέστερ θα κατακτήσει την κορυφή της φετινής σεζόν και, φυσικά, το πρωτάθλημα. Η απόφαση αυτή προήλθε από τον συνιδρυτή της BetFred, Fred Done, παρά το γεγονός ότι απομένουν έξι ακόμη αγωνιστικές, μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν της Premier League.

 

Η BetFred, λοιπόν, καλείται να πληρώσει συνολικά κέρδη ενός εκατομμυρίου λιρών σε 8.000 μέλη της, τα οποία πρόβλεψαν με μακροπρόθεσμα στοιχήματα την κατάκτηση της Premier League από την αρχή της σεζόν. Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, στοιχημάτισαν σε αποδόσεις που κυμαίνονταν από το 1500.00 έως το 5000.00!

 

Ο Fred Done, πάντως, εξήγησε την απόφασή του: «Το θετικό αποτέλεσμα της Λέστερ απέναντι στη Σαουθάμπτον ήταν μια σημαντική νίκη και η Λέστερ με έχει εντυπωσιάσει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Έχουμε έναν αριθμό μελών που στήριξαν τη Λέστερ, με 5 ή 10 λίρες σε εξαιρετικά υψηλές τιμές, και αυτό θα μου κοστίζει περίπου ένα εκατομμύριο λίρες. Αλλά θέλω αυτά τα μέλη μας να πάρουν τα κέρδη τους τώρα. Είμαι ευχαριστημένος, καθώς η Λέστερ αποτέλεσε μια πνοή φρέσκου αέρα, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν».

 

Για την Ιστορία, πάντως, η BetFred δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις σε παρόμοιες περιπτώσεις. Η εταιρία του στοιχήματος, άλλωστε, είχε πληρώσει πρόωρα όσους είχαν προβλέψει κατάκτηση της Premier League από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1998 και τελικά το πρωτάθλημα κατέκτησε η Άρσεναλ. Το ίδιο συνέβη και το 2012, όταν ο Fred Done πλήρωσε πρόωρα του οπαδούς της Γιουνάιτεντ και τελικά το πρωτάθλημα πήγε στα χέρια της Μάντσεστερ Σίτι.

 

Η BetFred, τέλος, δεν είναι η μόνη στοιχηματική εταιρία που πλήρωσε πρόωρα όσους υποστήριξαν τη Λέστερ. Προηγήθηκε πριν μερικές εβδομάδες η Titanbet.

 

Η BetFred είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων παγκοσμίως και δικαιολογεί απόλυτα το προσωνύμιό της ως "ο βασιλιάς του μπόνους".



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.