Από την άμυνα στο ρινγκ: Στο πλευρό του Rio Ferdinand η BetFair

H στοιχηματική εταιρεία BetFair βρίσκεται στο πλευρό του πρώην αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Rio Ferdinand, στην προσπάθειά του να καθιερωθεί στα ρινγκ πυγμαχίας! Ο πρώην ποδοσφαιριστής και επιτυχημένος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, καθώς σκοπεύει να μετακομίσει από τις αμυντικές γραμμές στο ρινγκ και η εταιρεία στοιχημάτων BetFair θα τον βοηθήσει!

Πρόκειται για ένα νέο project που έχουν αναλάβει από κοινού ο Ferdinand και η BetFair, το οποίο περιλαμβάνει τη μεταμόρφωση του διεθνούς αμυντικού σε πυγμάχο.

 

Από την άμυνα στο ρινγκ

Πρώτος σταθμός του project είναι η ασφάλιση πυγμαχικής άδειας για τον Ferdinand και δεύτερος η μεταμόρφωσή του σε πυγμάχο. Σε κάθε βήμα του, ο πρώην ποδοσφαιριστής θα έχει στο πλευρό του την εταιρεία στοιχηματισμού BetFair, όχι μόνο έξω, αλλά και μέσα στο ρινγκ.

Αυτό, μάλιστα, δεν είναι το μόνο τέτοιου τύπου project που έχει αναλάβει να στηρίξει η BetFair. Το 2016, η εταιρεία στοιχήματος βοήθησε την ποδηλάτρια των Ολυμπιακών Αγώνων Victoria Pendleton να μεταμορφωθεί σε τζόκεϊ των ιπποδρομιών και να συμμετάσχει στο φεστιβάλ του Cheltenham.

 

Τα επόμενα βήματα του Rio Ferdinand

Ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε πίσω του μια εμπειρία 15 ετών στο ποδόσφαιρο και πλέον θέλει να αποδείξει την αξία του στο ρινγκ. Ο ίδιος δήλωσε πως, όταν τον πλησίασε με τη συγκεκριμένη πρόταση η BetFair, δέχθηκε αμέσως, καθώς εκτίμησε την πρόκληση. Μόλις, μάλιστα, ολοκληρώσει τις τυπικές διαδικασίες, θα ξεκινήσει να προπονείται με τον Richie Woodhall, πρώην πρωταθλητή του WBC και νυν προπονητή της εθνικής ομάδας πυγμαχίας της Αγγλίας. Έπειτα, με τη βοήθεια της BetFair, ο Ferdinand θα αντιμετωπίσει γνωστούς πυγμάχους σε αγώνες επίδειξης, έως ότου είναι έτοιμος για να κατακτήσει τη ζώνη του πρωταθλητή στην κατηγορία του.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.