Τέλος τα στοιχήματα στο Survivor

Μετά από το θέμα που δημιουργήθηκε από την επιστολή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, σχετικά με τον στοιχηματισμό στο Survivor, αλλά και την ερώτηση του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) παρενέβη στο θέμα και ζήτησε την ανάκληση των στοιχημάτων στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι.

Εξαιτίας της παρέμβασης, κάποιες από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ανακοίνωσαν την ακύρωση όλων των στοιχημάτων που έχουν τοποθετηθεί στο Survivor, την παύση των συγκεκριμένων στοιχηματικών αγορών και, σε κάποιες περιπτώσεις, την επιστροφή των χρημάτων στους παίχτες.

 

Οι νομικές εξελίξεις

Ο δρόμος για την ανάκληση των στοιχημάτων στο Survivor ξεκίνησε με την επιστολή που δημοσίευσε ο υπεύθυνος τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ. Δεδομένου ότι πρόκειται για μαγνητοσκοπημένο τηλεοπτικό παιχνίδι, ο ΣΚΑΪ ανέφερε το ενδεχόμενο να είναι επισφαλής η έκβαση οποιουδήποτε στοιχηματισμού και προειδοποίησε τους παίχτες να προσέχουν.

Παράλληλα, ο βουλευτής κ. Νικολόπουλος καταφέρθηκε εναντίον του Survivor και την πολιτισμική του αξία, σε ερώτησή του στη Βουλή, ενώ κάλεσε και την Ε.Ε.Ε.Π. να παρέμβει για το θέμα του στοιχηματισμού. Και όντως, η Ε.Ε.Ε.Π. παρέμβη με επιστολή της προς τον ΟΠΑΠ, καλώντας τον να ανακαλέσει τα στοιχήματα. Έπειτα, ακολούθησαν και οι υπόλοιπες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

 

Οι ανακοινώσεις των εταιρειών

Όλες οι στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα απέσυραν τα στοιχήματα στο Survivor και πολλές προχώρησαν σε σχετικές ανακοινώσεις. Για παράδειγμα, η Novibet αναφέρει τα εξής:

“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μετά από σχετική οδηγία της αρμόδιας αρχής για τον στοιχηματισμό στην Ελλάδα, Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, αποσύρονται όλες οι προσφερόμενες αγορές που αφορούν στην εκπομπή Survivor. Εκτός αυτού, όλα τα εκκρεμή στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί σε αγορές που αφορούν στην συγκεκριμένη εκπομπή και τα ποσά πονταρίσματος θα παραμείνουν σε αναμονή, μέχρις ότου ολοκληρωθεί η έρευνα από την επιτροπή. Παρακαλώ σημειώστε, πως τα διευθετημένα στοιχήματα των αγορών του Survivor θα παραμείνουν ως έχουν”.

Αντίστοιχα, η Goalbet ενημερώνει: “Kατόπιν ενημέρωσης από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, λόγω των πρόσφατων εξελίξεων και των συνεχόμενων διαρροών ειδήσεων και αποτελεσμάτων, όσο αφορά την τηλεοπτική εκπομπή Survivor, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, έως ότου ολοκληρωθεί σχετική έρευνα της Ε.Ε.Ε.Π, δεν θα δεχόμαστε πλέον στοιχήματα επί γεγονότων που διαδραματίζονται στην προαναφερθείσα τηλεοπτική εκπομπή και ότι υποχρεούμαστε να ακυρώσουμε όλα τα ήδη τοποθετημένα ανοιχτά στοιχήματα επί αυτών, επιστρέφοντας ασφαλώς όλα τα ποσά που έχουν τοποθετηθεί.”

 Κανόνες Novibet


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη