Από τώρα πληρώνει τα μακροπρόθεσμα της Σέλτικ η Paddy Power!

Η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power είναι μεταξύ άλλων γνωστή και για τη συνήθεια της να πληρώνει πρόωρα κάποια μακροπρόθεσμα στοιχήματα, ειδικά όσον αφορά στον τομέα του ποδοσφαίρου και στην κατάκτηση των πρωταθλημάτων. Αυτή τη συνήθεια την έχουν εκμεταλλευτεί αρκετοί παίχτες του στοιχήματος που έχουν εξασφαλίσει κέρδη, προβλέποντας τις πρωταθλήτριες ομάδες κορυφαίων διοργανώσεων – χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περσινή κατάκτηση της αγγλικής Premier League από τη Λέστερ, για την οποία η Paddy Power πλήρωσε ως νικητήρια τα στοιχήματα, πριν καν κριθεί το πρωτάθλημα.

Αυτή τη φορά, όμως, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας ήταν ακόμη πιο βιαστικοί και ανακοίνωσαν πως θα πληρώσουν ως νικητήρια τα στοιχήματα που έχουν τοποθετήσει τα μέλη της που προβλέπουν πως η Σέλτικ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα Σκωτίας του 2017-2018 – πριν καν ξεκινήσει η νέα σεζόν!

 

Νικητές πριν την έναρξη του πρωταθλήματος!

Αν και η Paddy Power συνηθίζει να πληρώνει πρόωρα κάποια μακροπρόθεσμα στοιχήματα, πριν καν διευθετηθούν, αυτή τη φορά μάλλον το παράκανε, αφού ανακήρυξε πρωταθλήτρια τη Σέλτικ, πριν καν δώσει τον πρώτο της αγώνα για τη σεζόν του 2017-2018. Όπως είναι φυσικό, βέβαια, η ομάδα αποτελεί το φαβορί στη συγκεκριμένη αγορά και ουκ ολίγοι παίχτες είχαν ήδη στοιχηματίσει σε αυτή. Και οι παίχτες αυτοί δε χρειάζεται να περιμένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για να εισπράξουν και να μετρήσουν τα κέρδη τους.

Τέλος, είναι πολύ πιθανόν αυτή να είναι η πρώτη προσφορά τέτοιου είδους για τη νέα ποδοσφαιρική (και όχι μόνο) σεζόν, αφού η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power συνηθίζει να πληρώνει πρόωρα στα μακροχρόνια στοιχήματα, κυρίως για λόγους ανταμοιβής των πιστών μελών της, αλλά και για λόγους προώθησης. Για παράδειγμα οι εκλογές των ΗΠΑ όπου ξανά η Paddy Power πλήρωσε πρόωρα τα μέλη της πριν ακόμα αναδειχτεί ο νικητής των εκλογών.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.