Πληρωμές ρεκόρ από τη William Hill για τη Λέστερ

Πριν μερικές ημέρες, η Λέστερ εξασφάλισε μαθηματικά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην αγγλική Premier League, κατόρθωμα που μόνο με θαύμα μπορεί να συγκριθεί. Και, όπως και σε κάθε θαύμα, η απόδοση του να συμβεί κάτι τέτοιο – ειδικά τον περασμένο Αύγουστο, στην αρχή της σεζόν – ήταν αστρονομικές.

 

Η επιτυχία της Λέστερ, λοιπόν, θα έχει σύντομα ως αποτέλεσμα πολλοί παίχτες που είχαν στοιχηματίσει σε αυτή από την αρχή της σεζόν (όταν οι αποδόσεις άγγιζαν και το 5000.00) να γίνουν πλούσιοι. Παράλληλα, όμως, θα έχει ως αποτέλεσμα και να αδειάσουν τα ταμεία από τις εταιρίες στοιχημάτων που δέχθηκαν τα στοιχήματα σε αυτές τις αποδόσεις. Μία τέτοια εταιρία είναι και η William Hill, η οποία θα αναγκαστεί να πληρώσει στα μέλη της το μεγαλύτερο καταγεγραμμένο ποσό στην ιστορία της.

 

Πρόκειται για το ποσό των 3 εκατομμυρίων λιρών (περισσότερα από 3,8 εκατομμύρια ευρώ) στους παίχτες που είχαν προβλέψει νωρίς την κατάκτηση της πρωτιάς από τη Λέστερ. Βέβαια, ούτε οι υπεύθυνοι της εταιρίας ούτε οι παίχτες που τοποθέτησαν τα στοιχήματα πίστευαν πως θα έρθει αυτή η ώρα – άλλωστε, σύμφωνα με άλλες αποδόσεις που είχε ανακοινώσει εκείνον τον καιρό η στοιχηματική εταιρία William Hill, ήταν πιθανότερο να βρεθεί ζωντανός ο Elvis ή να αναλάβει ο David Cameron μάνατζερ της Άστον Βίλλα, παρά να κατακτήσει την πρωτιά η Λέστερ!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.