Στοίχημα στον τάφο της Αμφίπολης από την Playbet

To online στοίχημα δεν περιορίζεται στα γήπεδα της Ελλάδας και του υπόλοιπου κόσμου, αλλά πολύ συχνά βασίζεται και σε γεγονότα της επικαιρότητας, όπως η πολιτική και η show business. Παράλληλα, κάθε γεγονός που απασχολεί την κοινή γνώμη και προσφέρεται για στοίχημα (έχει, δηλαδή, περισσότερες από μία πιθανές εκβάσεις) είναι σχεδόν μαθηματικά βέβαιο ότι θα απασχολήσει και τους bookmakers.

 

Με αυτή τη λογική, η ανακάλυψη του τάφου της Αμφίπολης δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τα στοιχήματα που αφορούν στην επικαιρότητα. Και η Playbet, μία από τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, εκμεταλλεύτηκε το ενδιαφέρον που παρουσιάζει η ανακάλυψη του τάφου και ξεκίνησε να δέχεται σχετικά στοιχήματα.

 

Στην κατηγορία, λοιπόν, των ειδικών στοιχημάτων της ιστοσελίδας στοιχημάτων Playbet, βρίσκεται και αυτό που αφορά στον τάφο της Αμφίπολης, μαζί με εκείνο που καλεί τους παίχτες να προβλέψουν το χρόνο παραμονής του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της εθνικής και εκείνο που αφορά στο δημοψήφισμα της ανεξαρτησίας της Σκοτίας.

 

Τα μέλη της Playbet που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν στον τάφο της Αμφίπολης θα πρέπει να προβλέψουν σωστά ποιος βρίσκεται θαμμένος σε αυτόν. Οι ερευνητές και οι αρχαιολόγοι βρίσκονται πολύ κοντά στην ανακάλυψη της ταυτότητας του… ενοίκου του τάφου και οι παίχτες καλά θα κάνουν να βιαστούν, στοιχηματίζοντας σε μία από τις 13 επιλογές που προσφέρει η ιστοσελίδα.

 

Ανάμεσα στις επιλογές αυτές υπάρχουν κάποια φαβορί, όπως ο Νέαρχος, επικεφαλής του στόλου του Μεγάλου Αλεξάνδρου και πιθανότερος υποψήφιος, σύμφωνα με τους ειδικούς. Η απόδοση που συνοδεύει το Νέαρχο στο στοίχημα της Playbet είναι 3.65. Ακολουθούν, με απόδοση 4.10, η Ρωξάνη και ο Αλέξανδρος Δ', σύζυγος και γιος του Μακεδόνα στρατηλάτη. Επιπλέον, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και στην Ολυμπιάδα, τη μητέρα του Αλέξανδρου, στον Ηφαιστίωνα, αξιωματικό του στρατού του, ή στον Κάσσανδρο, έναν από τους επιγόνους του.

 

Φυσικά, ούτε ο Μέγας Αλέξανδρος θα μπορούσε να απουσιάζει από τις επιλογές, με απόδοση 17.50. Και, από εκεί και πέρα, η Playbet συμπεριέλαβε κάποια εξωφρενικά αουτσάιντερ. Όπως τον Ιντιάνα Τζόουνς, με απόδοση 251.00, τον Αδόλφο Χίτλερ, με απόδοση 1945.00 και τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, με απόδοση 2011.00!

 

Τα μέλη της Playbet, λοιπόν, μπορούν να προβλέψουν ποιος τελικά θάφτηκε στον τάφο της Αμφίπολης και να διεκδικήσουν από λογικά έως εξωφρενικά κέρδη - το ύψος τους θα το κρίνει η Ιστορία.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Playbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Playbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.