Υπέρμαχος του VAR η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power

To σύστημα VAR (Video Assistant Refereeing) έχει μπει για τα καλά στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις πολλών χωρών και πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του και στο αγγλικό FA Cup, προκαλώντας θετικές, αλλά και αρνητικές αντιδράσεις. Πολλοί οπαδοί του αγγλικού ποδοσφαίρου διαφωνούν ως προς τη χρησιμότητά του, ενώ πολλοί είναι και αυτοί που το θεωρούν μια θετική και απαραίτητη εξέλιξη. Όπως είναι φυσικό, δεν είναι διχασμένοι μόνο οι φίλαθλοι, αλλά και περιφερειακοί φορείς του αγγλικού ποδοσφαίρου, όπως οι στοιχηματικές εταιρίες. Κάποιες από αυτές, άλλωστε, εξέφρασαν δυσπιστία προς τη νέα τεχνολογία, ενώ κάποιες άλλες την υποδέχθηκαν με θετική διάθεση.

Άλλωστε, το συγκεκριμένο σύστημα αναμένεται να επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό το live στοίχημα. Σε πολλές περιπτώσεις, κάποιοι παίχτες που έχουν τοποθετήσει ένα live στοίχημα θα δουν την πρόβλεψή τους να επαληθεύεται, έως ότου το VAR αντιστρέψει την απόφαση κάποιου διαιτητή. Η εφαρμογή του συστήματος και οι καθυστερήσεις που θα φέρει σε πολλές πτυχές του live στοιχήματος έχει ήδη κάνει πολλές εταιρίες στοιχημάτων να το υποδέχονται με καχυποψία.

 

Η αντίδραση της Paddy Power

Η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power, όμως, όπως συνηθίζει άλλωστε, όχι μόνο ανακοίνωσε την στήριξή της στο νέο σύστημα VAR, αλλά φρόντισε να το υποδεχθεί και με μια προσφορά! Η στοιχηματική εταιρία δηλώνει με αυτόν τον τρόπο ότι είναι υπέρμαχη του VAR και πως το θεωρεί, στην χειρότερη περίπτωση, αναγκαίο κακό.

H Paddy Power, λοιπόν, δηλώνει υπέρμαχη του νέου συστήματος VAR στο FA Cup, υποσχόμενη να αποζημιώνει τα μέλη της που θα χάνουν χρήματα εξαιτίας της ακύρωσης μιας απόφασης του διαιτητή. Συγκεκριμένα, τα μέλη της που θα στοιχηματίζουν στο εξής στο ποδόσφαιρο και στις αγορές του σκόρερ, θα δικαιούνται αποζημίωση, αν ο ποδοσφαιριστής της επιλογής τους σκοράρει μεν, αλλά δει το γκολ του να ακυρώνεται μέσω του VAR. 

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.