Κίνητρα στήριξης της εθνικής Αγγλίας στους Ιρλανδούς δίνει η ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power έχει ιρλανδικές ρίζες, αλλά δεν έχει την επιλογή στήριξης της εθνικής Ιρλανδίας στο φετινό EURO, καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να στηρίξουν την εθνική Αγγλίας και ζητούν από τους Ιρλανδούς φιλάθλους να κάνουν το ίδιο.

Η πρόταση αυτή μοιάζει παράλογη, αλλά η Paddy Power δίνει κίνητρα στους Ιρλανδούς, ανακοινώνοντας πως θα πραγματοποιεί μια δωρεά στο ιρλανδικό ποδόσφαιρο, κάθε φορά που η αγγλική ομάδα θα πετυχαίνει ένα γκολ! Με αυτόν τον τρόπο, η Paddy Power, που μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερες πρωτοβουλίες, καταφέρνει να βοηθήσει το ιρλανδικό ποδόσφαιρο, αλλά και να προωθήσει την εικόνα της.

 

Η πρωτοβουλία της Paddy Power για το EURO

Πριν μερικές ημέρες, η Paddy Power ανακοίνωσε τη στήριξή της στην εθνική Αγγλίας και της ευχήθηκε τα καλύτερα στο επερχόμενο EURO. Παράλληλα, όμως, ζήτησε και τη στήριξη των Ιρλανδών, οι οποίοι δεν εκπροσωπούνται στη φετινή διοργάνωση. Για να προσφέρει επιπλέον κίνητρα στους Ιρλανδούς φιλάθλους, μάλιστα, η Paddy Power ανακοίνωσε και μια ανταμοιβή.

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που η εθνική Αγγλίας θα πετυχαίνει ένα γκολ στο EURO, η Paddy Power θα δωρίζει το ποσό των 10.000 ευρώ στο ιρλανδικό ποδόσφαιρο. Στην περίπτωση, μάλιστα, που το γκολ πετυχαίνουν οι Jack Grealish και Declan Rice (οι οποίοι έχουν ιρλανδική καταγωγή), το ποσό θα αυξάνεται στα 20.000 ευρώ!

H συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι ιδιαίτερη, δεδομένης και της εχθρότητας ανάμεσα στους Ιρλανδούς και τους Άγγλους φιλάθλους, αλλά η πρωτότυπη ιδέα της Paddy Power ενδεχομένως ωθήσει τους Ιρλανδούς ακόμα και να πανηγυρίζουν για τα γκολ που θα πετυχαίνει η εθνική Αγγλίας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.