243 εκατομμύρια ευρώ ο… μισθός της CEO της εταιρείας στοιχημάτων Bet365!

Η Denise Coates, ιδρύτρια και CEO (μαζί με τον αδερφό της) της εταιρείας στοιχημάτων Bet365 έλαβε τον διόλου ευκαταφρόνητο ετήσιο μισθό των 243 εκατομμυρίων ευρώ για τη χρονιά που διανύουμε! Σύμφωνα με τα πρακτικά μισθοδοσίας της εταιρείας στοιχηματισμού (η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο), CEO της Bet365 αποτελεί πλέον το πιο ακριβοπληρωμένο αφεντικό στο Ηνωμένο Βασίλειο, ξεπερνώντας τον Sir Martin Sorrell της WWP.

Ο μισθός της Denise Coates είναι, βέβαια, αστρονομικός, αλλά απόλυτα δικαιολογημένος, αν λάβει κανείς την ανάπτυξη που σημείωσε η Bet365 από τη στιγμή που βρέθηκε στα χέρια της.

 

Σταθερή κερδοφορία για την Bet365

Για άλλη μια χρονιά, άλλωστε, η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε έσοδα άνω των 2 δις ευρώ, τζίρο άνω των 50 δις ευρώ και κέρδη άνω των 590 εκατομμυρίων ευρώ. Στην περίπτωση των κερδών, η αύξηση άγγιξε το 15%, ενώ στην περίπτωση των εσόδων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, αγγίζοντας το 39%.

Οι παραπάνω οικονομικές επιδόσεις της Bet365, λοιπόν, δικαιολογούν απόλυτα τον υψηλότερο μισθό του Ηνωμένου Βασιλείου. Η Denise Coates πλήρωσε τον… εαυτό της με το ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 21 εκατομμύρια είχαν τη μορφή μερίσματος στην στοιχηματική εταιρεία.

 

Οι αναμενόμενες αντιδράσεις

Όπως φαίνεται, όμως, δε συμφωνούν όλοι με τον αστρονομικό μισθό που εξασφάλισε για μια ακόμη φορά η CEO της Bet365. Ο Mike Dixon, CEO της φιλανθρωπικής εταιρείας Addaction (η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του εθισμού στον τζόγο), δήλωσε στην εφημερίδα Guardian ότι δε μπορεί να είναι σωστό το να πληρώνεται η CEO μιας στοιχηματικής εταιρείας το 22πλάσιο του ποσού που ολόκληρη η βιομηχανία στοιχήματος δωρίζει στην καταπολέμηση των προβλημάτων του εθισμού στον τζόγο.

Να σας θυμίσουμε πως η οικογένεια Coates ανακυρήχτηκε ως η πιο πλούσια ιδιοκτήτρια ψηφιακής επιχείρησης.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.