Αστρονομικός για μια ακόμη χρονιά ο μισθός της CEO της στοιχηματικής εταιρίας Bet365

Για μια ακόμη χρονιά, ο μεγαλύτερος κερδισμένος από τις οικονομικές επιδόσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 ήταν η CEO της, Denise Coates, η οποία εξασφάλισε έναν ακόμη αστρονομικό μισθό! Συγκεκριμένα, η Coates, ιδιοκτήτρια του 50% της Bet365 και CEO της στοιχηματικής εταιρίας, πληρώθηκε φέτος με το ποσό των 265 εκατομμυρίων λιρών, σπάζοντας το περσινό ρεκόρ των 217 εκατομμυρίων λιρών!

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο μισθό του ιδιωτικού τομέα στο Ηνωμένο Βασίλειο, που ξεπερνά κατά πολύ τους αντίστοιχους άλλων στελεχών και, όπως είναι φυσικό, η δημοσιοποίησή του έχει προκαλέσει και αρκετές αντιδράσεις στη χώρα.

 

Μερικά στατιστικά για τον μισθό της Denise Coates

Αναλυτικότερα, τα 265 εκατομμύρια λίρες που πληρώθηκε φέτος η Denise Coates αποτελούνται από 220 εκατομμύρια λίρες σε μισθούς και από 45 εκατομμύρια από την αξία των μετοχών της εταιρίας στοιχήματος Bet365 που έχει στα χέρια της.

Ουσιαστικά, λοιπόν, η CEO της Bet365 πληρώνεται 726.000 λίρες την ημέρα και ο μισθός της είναι 9.500 φορές μεγαλύτερος από τον μέσο αγγλικό μισθό. Επιπλέον, είναι 1.500 φορές μεγαλύτερος από τον μισθό της πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, δύο φορές μεγαλύτερος από το σύνολο των μισθών της ποδοσφαιρικής ομάδας της Στόουκ (που ανήκει στην Bet365) και 27 φορές μεγαλύτερος από τον μισθό του CEO της Apple, της πολυτιμότερης εταιρείας στον κόσμο!

 

Οι αντιδράσεις για τον αστρονομικό μισθό

Βέβαια, ένας τόσο μεγάλος μισθός δε θα μπορούσε παρά να αποτελέσει και στόχο κάποιων αντιδράσεων, παρά το γεγονός ότι δικαιολογείται από την τεράστια οικονομική επιτυχία της Bet365. Για παράδειγμα, ο επικεφαλής των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, Vince Cable, χαρακτήρισε υπερβολικό και ανεύθυνο τον μισθό της CEO, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη ότι τα κέρδη της Bet365 προέρχονται (σύμφωνα πάντα με τον ίδιο) από ανθρώπους που πολεμούν με τον εθισμό στον τζόγο. Με τη σειρά του, ο διευθυντής του High Pay Centre, Luke Hildyard, αναρωτήθηκε πόσο άπληστη μπορεί να είναι μια δισεκατομμυριούχος, για να εισπράττει τόσο μεγάλα ποσά από την ίδια της την εταιρία.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.