Καταστροφική για τις ιστοσελίδες στοιχήματος η διαρροή αποτελεσμάτων σε τουρνουά NBA 2K20

H διακοπή των περισσότερων αθλητικών διοργανώσεων έχει αφήσει ένα τεράστιο κενό και πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να το καλύψουν μέσω πρωτοβουλιών, όπως το τουρνουά NBA 2K20, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στις ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα τουρνουά βασισμένο στο γνωστό videogame, με κορυφαίους παίχτες του NBA να έρχονται αντιμέτωποι από την ασφάλεια του σπιτιού τους. Το συγκεκριμένο τουρνουά γνωρίζει τεράστια επιτυχία και αποτελεί και αντικείμενο στοιχηματισμού, αφού το καλύπτουν αρκετές ιστοσελίδες στοιχήματος.

Ωστόσο, αν και οι αγώνες διεξάγονται ζωντανά, μία αναμέτρηση αποδείχθηκε ότι προβλήθηκε μαγνητοσκοπημένη. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι το αποτέλεσμα του αγώνα είχε διαρρεύσει, πολλοί παίχτες στοιχημάτισαν στο σίγουρο αποτέλεσμα και οι ανυποψίαστες ιστοσελίδες στοιχήματος δέχθηκαν ένα τεράστιο οικονομικό πλήγμα.

 

Το… σκάνδαλο του αγώνα ανάμεσα σε Derrick Jones και Kevin Durant

Αν και θεωρητικά θα έπρεπε να μεταδίδεται ζωντανά, ο αγώνας του τουρνουά NBA 2K20 ανάμεσα σε Jones και Durant μεταδόθηκε σε μαγνητοσκόπηση. Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες δεν το γνώριζαν αυτό και είχαν ήδη ανακοινώσει αποδόσεις βασισμένες στην κατάταξη των παιχτών. Με άλλα λόγια, η απόδοση για νίκη του 16ου Jones ήταν μεγάλη, ενώ του 1ου Durant αρκετά μικρή.

Ωστόσο, τα στοιχήματα που τοποθετούνταν έδιναν μια πολύ διαφορετική εικόνα και ο Jones έλαβε την στήριξη αρκετών παιχτών, που πιθανότατα είχαν ενημερωθεί για το αποτέλεσμα του μαγνητοσκοπημένου αγώνα. Οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά (βλέποντας το αουτσάιντερ να υπερτερεί σε τέτοιο βαθμό του φαβορί) και έκλεισαν άμεσα τις αγορές. Παρά το άμεσο κλείσιμο, όμως, δεν κατάφεραν να γλιτώσουν απώλειες δεκάδων χιλιάδων ευρώ από τα στοιχήματα που είχαν ήδη τοποθετηθεί, αφού ο Jones νίκησε τελικά τον Durant.

Οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες, τέλος, προχώρησαν σε επίσημη διαμαρτυρία κατά της διοργανώτριας Αρχής, η οποία, όμως, δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για το περιστατικό.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.