Κέρδη 827.000 ευρώ από δύο παρολί της Coral!

Ο Άη Βασίλης έφερε νωρίτερα δώρα για δύο μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Coral, τα οποία εξασφάλισαν συνολικά κέρδη 827.000 ευρώ, από δύο παρολί που τοποθέτησαν την προηγούμενη εβδομάδα! Αναλυτικότερα, οι δύο παίχτες σχημάτισαν τα παρολί τους, αξίας 29 και 13 ευρώ αντίστοιχα, και εξασφάλισαν κέρδη έξι ψηφίων. Ο πρώτος παίχτης συνδύασε εννέα αγώνες στο δελτίο του και κέρδισε 178.000 ευρώ, χάρη στην απόδοση του 725.00. O δεύτερος, από την άλλη, εξασφάλισε ακόμη πιο εντυπωσιακά κέρδη, χάρη σε ένα παρολί 15 σημείων που του απέφερε 649.000 ευρώ! Ο τελευταίος αγώνας που έπρεπε να κερδίσει ο εν λόγω παίχτης, μάλιστα, σχεδόν του προκάλεσε εγκεφαλικό, καθώς η Άρσεναλ μετά βίας (και με έναν παίχτη λιγότερο) κέρδισε τη Λίβερπουλ με 2-1.

Η Coral είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που αναπτύσσεται ταχύτατα και σε αυτό την βοηθά η ποικιλία αθλημάτων της,οι στοιχηματικές της αγορές άλλα και τα πολλά παιχνίδια που προσφέρει στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.