Τη δική της κωμική τηλεοπτική σειρά λανσάρει η ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power!

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power μας έχει συνηθίσει στο να πλέει σε άγνωστα για τις συνηθισμένες στοιχηματικές νερά, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενη πρωτότυπη ιδέα της, λανσάροντας τη δική της κωμική τηλεοπτική σειρά! Η εν λόγω σειρά ονομάζεται The VAR Room και εξελίσσεται στην έδρα του συστήματος VAR στην Αγγλία, όπου διαιτητές και θρυλικοί ποδοσφαιριστές κάνουν την εμφάνισή τους.

Πρόκειται για μια κανονικότατη τηλεοπτική παραγωγή, που έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται στην τηλεόραση, ενώ παράλληλα θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο YouTube και σε υπηρεσίες streaming.

 

Η τηλεοπτική σειρά της Paddy Power

Η τηλεοπτική σειρά The VAR Room προβάλλεται κάθε Τετάρτη στο ιρλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο Virgin Media Two και αποτελείται από τέσσερα 20λεπτα επεισόδια. Στο καστ της σειράς συμμετέχουν γνωστοί ηθοποιοί και επαγγελματίες του αθλητισμού, όπως ο πρώην διαιτητής της Premier League, Mark Clattenburg, και οι πρώην ποδοσφαιριστές Teddy Sheringham, Paul Ince και Alan Curbishley. Σκοπός της σειράς, τέλος, είναι διακωμωδήσει τις εξωφρενικές καταστάσεις που έχουν εξελιχθεί στην έδρα του VAR στην Αγγλία και που έχουν προκαλέσει έντονες συζητήσεις ανάμεσα σε φορείς του αθλητισμού και τους φιλάθλους.

Η τηλεοπτική σειρά της Paddy Power, τέλος, θα είναι διαθέσιμη και στο κανάλι της στοιχηματικής ιστοσελίδας στο YouTube, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει να προβάλλεται και μέσω της streaming πλατφόρμας Amazon Prime.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.