Η πιο επιτυχμένη ταινία της χρονιάς στη William Hill

Η στοιχηματική εταιρία William Hill προσφέρει μια νέα κατηγορία στοιχημάτων στα ειδικά της στοιχήματα, η οποία καλεί τους παίχτες να προβλέψουν την ταινία με τα περισσότερα έσοδα μέσα στο 2015. Ήδη, μάλιστα, οι υπεύθυνοι έδωσαν τον τίτλο του αδιαμφισβήτητου φαβορί στο Star Wars Episode 7: The Force Awakens.

 

Η νέα ταινία Star Wars, λοιπόν, συνοδεύεται από τη χαμηλότερη απόδοση: 1.20. Ακολουθούν τα Marvel's Avengers: Age Of Ultron, με απόδοση 5.00, Jurassic World, με απόδοση 9.00, και η νέα ταινία του James Bond, με απόδοση 11.00.

Η William Hill είναι από τις πιο παλιές εταιρίες στοιχημάτων στο χώρο και προσφέρει τεράστια γκάμα αθλημάτων,αγορών και παιχνιδιών στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.