Μειώθηκαν οι αποδόσεις για ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων στις στοιχηματικές ιστοσελίδες

Αν και μας χωρίζουν μερικές ώρες από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Ιαπωνίας, μετά από καθυστέρηση ενός χρόνου, ακόμα και οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης δεν είναι ακόμα βέβαιοι για το αν θα διεξαχθούν κανονικά. Ακόμα και ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών του Τόκιο, Toshiro Muto, δήλωσε ότι δεν αποκλείει μια ακύρωση της τελευταίας στιγμής, εξαιτίας της εικόνας που παρουσιάζει η πανδημία.

Αυτή η δήλωση, όπως είναι φυσικό, προκάλεσε μια θύελλα προβλέψεων στο στοίχημα, με πολλούς παίχτες να στοιχηματίζουν πλέον στο ενδεχόμενο της ακύρωσης των αγώνων. Και η προθυμία των παιχτών του στοιχήματος να ποντάρουν στην ακύρωση είχε ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη πτώση της απόδοσης που συνοδεύει ένα τέτοιο ενδεχόμενο σε πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες.

 

Τα στοιχήματα για την ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων

Η δήλωση του Toshiro Muto είχε ως αποτέλεσμα την τοποθέτηση χιλιάδων στοιχημάτων στο ενδεχόμενο να ακυρωθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, μέσα στις επόμενες 12 ώρες! Σύμφωνα με την ιστοσελίδα σύγκρισης αποδόσεων Oddschecker, η απόδοση του στοιχήματος για ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων έπεσε από το 91.00 στο 11.00! Και πάλι, το ενδεχόμενο να διεξαχθούν κανονικά οι Αγώνες αποτελεί το φαβορί στη συγκεκριμένη αγορά, ωστόσο, η τεράστια μείωση της απόδοσης στο αντίθετο αποτέλεσμα δείχνει την αύξηση των πιθανοτήτων μιας ακύρωσης.

Η αλλαγή αυτή στα στοιχήματα δεν είναι ουρανοκατέβατη. Η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων έχει ήδη να αντιμετωπίσει τις μεγάλες αντιδράσεις των Ιαπώνων πολιτών, οι οποίοι φοβούνται ότι θα προκαλέσουν μια νέα έξαρση της πανδημίας στη χώρα τους, ενώ παράλληλα δεν έχουν λείψει τα πρώτα κρούσματα στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού και στις ομάδες των διοργανωτών.

Μπορεί, λοιπόν, η μικρότερη απόδοση να συνοδεύει το ενδεχόμενο οι Ολυμπιακοί να πραγματοποιηθούν κανονικά, ωστόσο, το αντίθετο ενδεχόμενο παρουσιάζει μεγάλη ορμή τις τελευταίες ώρες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.