Μειώνει τις αποδόσεις αποχώρησης του Trump η στοιχηματική εταιρεία BetFair

Η BetFair ανακοίνωσε πως μειώνει σημαντικά τις αποδόσεις που αφορούν στα στοιχήματα για το αν ο Donald Trump θα αποχωρήσει από τη θέση του Προέδρου των ΗΠΑ πριν τη λήξη της θητείας του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της στοιχηματικής εταιρείας, οι νέες εξελίξεις και η απόφαση του Προέδρου να απολύσει τον διευθυντή του FBI, James Comey, φέρνουν τον Trump ένα βήμα πιο κοντά στην πρόωρη αποχώρησή του.

 

Σε τιμές διπλασιασμού οι αποδόσεις

Η BetFair είχε ανακοινώσει μια τέτοια σειρά στοιχημάτων από τη στιγμή που ο Trump αναδείχθηκε Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτείων. Όσοι επιλέγουν τα συγκεκριμένα στοιχήματα καλούνται να προβλέψουν αν ο Donald Trump θα παραιτηθεί ή θα αναγκαστεί να αφήσει το Οβάλ Γραφείο, πριν τη λήξη της θητείας του ή κατά τη διάρκεια του 2017, του 2018 ή του 2019.

Πλέον, η απόδοση στο σημείο που προβλέπει πως ο νέος πλανητάρχης θα αποχωρήσει πριν τη λήξη της θητείας του έχει μειωθεί σημαντικά και κυμαίνεται κοντά στο 2.00. Αντίστοιχα, η αποχώρηση μέσα στο 2017 συνοδεύεται από απόδοση 6.50 και η αποχώρηση μέσα στο 2018 ή το 2019 από απόδοση 6.00.

 

“Περισσότερα από 2.000 στοιχήματα”

Η εκπρόσωπος της BetFair, Naomi Totten, δήλωσε σχετικά: “Έχουν τοποθετηθεί περισσότερα από 2.000 στοιχήματα για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει πρόωρα ο Πρόεδρος, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόλυση του James Comey την περασμένη Τρίτη, αναγκάζοντάς μας να μειώσουμε στο 1/3 τις αποδόσεις που αφορούν στις σχετικές αγορές. Παράλληλα, κάποια από τα στοιχήματα ήταν πολύ μεγάλης αξίας, καθώς ένας πελάτης μας στοιχημάτισε 100.000 δολάρια στο να μην έχει παραμείνει Πρόεδρος έως το 2020. ”

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.