Απαγορευμένα τα τυχερά παιχνίδια στην πόλη Jirkov της Τσεχίας

Η δημοτική Αρχή της πόλης Jirkov στην Τσεχία ανακοίνωσε ότι στο εξής απαγορεύεται η διεξαγωγή κάθε είδους τυχερού παιχνιδιού, σε μια κίνηση που εξέπληξε και αποτελεί εξαιρετικά σπάνια φαινόμενο. Αν και τα τυχερά παιχνίδια παραμένουν νόμιμα σε ολόκληρη την Τσεχία, η συγκεκριμένη πόλη πλέον τα απαγορεύει, με σκοπό να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και να μειώσει τα επίπεδα εγκληματικότητας.

Η απαγόρευση στη συγκεκριμένη πόλη της Τσεχίας ισχύει από τις 25 Ιουνίου και αποτέλεσε πρωτοβουλία της δημάρχου Darina Kováčová, η οποία έλαβε τη στήριξη των δημοτικών συμβούλων (και της αντιπολίτευσης) και προχώρησε στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

 

Ανεπιθύμητα τα τυχερά παιχνίδια στο Jirkov

Η απόφαση για την απαγόρευση των τυχερών παιχνιδιών στην πόλη Jirkov δεν ήταν αναμενόμενη, παρά το γεγονός ότι η δημοτική Αρχή εξέταζε εδώ και καιρό ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Οι αρμόδιοι, μάλιστα, επέλεξαν τη συγκεκριμένη ημερομηνία, η οποία θα σήμανε την επιστροφή των επιχειρήσεων τυχερών παιχνιδιών, μετά από ολιγόμηνη αναστολή της λειτουργίας τους, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας. Αντί να ανακοινώσει το άνοιγμα των επιχειρήσεων αυτών, όμως, η δημοτική Αρχή ανακοίνωσε ότι δε θα ανοίξουν ξανά τις πύλες τους. Πλέον, στο Jirkov δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή κανενός τυχερού παιχνιδιού, παρά μόνο φιλικών παιχνιδιών της τράπουλας, με όριο πονταρίσματος τα 20 ευρώ.

Την απόφαση αυτή, που έφερε την απαγόρευση των τυχερών παιχνιδιών σε μια ολόκληρη πόλη, σχολίασε η δήμαρχος Darina Kováčová, η οποία δήλωσε ικανοποιημένη. Σύμφωνα με την ίδια, στην πόλη έχει αναπτυχθεί ένα μεγάλο δίκτυο επιχειρήσεων τυχερών παιχνιδιών και ενεχυροδανειστηρίων, που εκμεταλλεύονται την αδυναμία των κατοίκων και δημιουργούν οικονομικά προβλήματα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.